Το «Μαύρο γκλίτερ» είναι το μυθιστόρημα που έψαχνες!

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα, με πρωταγωνίστρια τη Σιμόνη, ή αλλιώς την πιο… dark make up artist που έχει υπάρξει. Μέσα από την ιστορία της, η συγγραφέας «ξεσκονίζει» τις ανθρώπινες σχέσεις, συνδυάζει τη ζωή με το θάνατο, κι όλα τα παραπάνω με γενναίες δόσεις χιούμορ.

Τσούμπερ: «Η ΑΕΚ είναι το σπίτι μου» – Μάνταλος: «Να κλείσω την καριέρα μου εδώ»

Ο Στίβεν Τσούμπερ και ο Πέτρος Μάνταλος μίλησαν στην γιορτή της ΑΕΚ για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με αμφότερους να αποθεώνονται από τον κόσμο.

Η Πόπη Μαλλιωτάκη δίνει αποστομωτική απάντηση όταν την κατηγορούν για «ολική μεταμόρφωση»

Ένα σχόλιο που την ήθελε να έχει… μεταμορφωθεί ολικά δέχθηκε η Πόπη Μαλλιωτάκη, πριν από λίγες ώρες, στη νέα της ανάρτηση στα social media. Μάλιστα, ο διαδικτυακός φίλος της τραγουδίστριας δεν δίστασε να αναρωτηθεί και πόσο στοίχισε αυτή η μεταμόρφωση!

Ισπανία: Τέσσερα πτώματα σε ακυβέρνητο σκάφος στις ακτές της χώρας – Για μετανάστες κάνουν λόγο οι Αρχές

Οι ισπανικές υπηρεσίες διάσωσης ανακοίνωσαν σήμερα ότι εντόπισαν ένα σκάφος που έπλεε ακυβέρνητο κοντά στις ακτές της νοτιοανατολικής Ισπανία, στο οποίο βρήκαν τέσσερα πτώματα.

Ο Παύλος Φύσσας θα γινόταν σήμερα 45 χρονών

Ο Παύλος Φύσσας ήταν Έλληνας μουσικός, γνωστός στους κύκλους της ελληνικής χιπ-χοπ (ραπ) σκηνής με το ψευδώνυμο Killah P. Η δολοφονία του από τον χρυσαυγίτη Γιώργο Ρουπακιά τον Σεπτέμβριο 2013 τον κατέστησε σύμβολο του αντιφασιστικού κινήματος και αποκάλυψε ότι η «Χρυσή Αυγή» δεν ήταν απλώς ένα ακροδεξιό κόμμα, αλλά μία οργάνωση με χαρακτηριστικά εγκληματικής συμμορίας.

Aπομνημονεύματα Β. Σόιμπλε: Τι αναφέρει για Α. Τσίπρα και Γ. Βαρουφάκη

«Αναμνήσεις. Η ζωή μου στην πολιτική» είναι ο τίτλος του βιβλίου των απομνημονευμάτων του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, το οποίο κυκλοφόρησε σήμερα στη Γερμανία, λίγο περισσότερο από τρεις μήνες μετά τον θάνατό του.

Ο επικεφαλής του ΟΗΕ «αναστατωμένος» από τις πληροφορίες για χρήση τεχνητής νοημοσύνης από τον ισραηλινό στρατό

Ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ δήλωσε σήμερα «βαθιά αναστατωμένος» από τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για χρήση από το Ισραήλ τεχνητής νοημοσύνης προκειμένου να αναγνωρίσει στόχους στη Γάζα, μην αποδεχόμενος το ενδεχόμενο «αποφάσεις ζωής ή θανάτου» να αναθέτονται σε αλγόριθμους.

Νέα Αριστερά: Η απόφαση του ΣτΕ αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά

«Η απόφαση του ΣτΕ αποτελεί κόλαφο για την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό προσωπικά», υποστηρίζει η Νέα Αριστερά.Επισημαίνει ότι «το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε αντισυνταγματικό το νόμο που έφερε η ΝΔ τον Μάρτιο του 2021, που απαγόρευε στην ΑΔΑΕ να ενημερώνει τα θύματα των παρακολουθήσεων». Σχολιάζει ότι «λίγους μήνες αργότερα αποκαλύφθηκε το γιατί». Η Νέα Αριστερά αναφέρει ότι «ο Κ. Μητσοτάκης νομοθέτησε αντισυνταγματικά έχοντας πλήρη γνώση της αντισυνταγματικότητας για ένα και μόνο στόχο: την συγκάλυψη του σκανδάλου των υποκλοπών και την προστασία του παρακράτους που είχε στηθεί δίπλα στο πρωθυπουργικό γραφείο».

Ελένη Χατζίδου για Καινούργιου – Μπάρκα: «Η μετάφραση είναι ότι οι γονείς σου δεν σου έδωσαν σωστές αρχές»

Τη συνέντευξη που έδωσε η Κατερίνα Καινούργιου στην Σταματίνα Τσιμτσιλή και όσα εξομολογήθηκε σχολίασαν το πρωινό της Παρασκευής (5/4) η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και το επίμαχο και πολυσυζητημένο στα social και στις εκπομπές θέμα ανάμεσα στην παρουσιάστρια του Alpha, τον πρώην σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη και τη Δανάη Μπάρκα.

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού στο Γ.Ν. Ηλείας και οι νεφροπαθείς του Νομού μας

Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού (ΜΤΝ) που λειτουργεί στο Γ.Ν. Ηλείας στον Πύργο εδώ και 33 χρόνια αποτελεί την μοναδική ανάλογη δημόσια δομή που λειτουργεί στον Νομό Ηλείας.

Ξεσπά η Ελένη Μενεγάκη: «Φτάνω στο τμήμα, δεν με βοηθάει κανείς και τι μου κάνεις; Με στέλνεις σπίτι μου;»

Η δολοφονία της 28χρονης Κυριακής έχει συγκλονίσει και παράλληλα εξοργίσει ολόκληρο το πανελλήνιο, καθώς ο τρόπος που οι αστυνομικοί αντιμετώπισαν την κοπέλα ήταν αδιανόητος. Η Ελένη Μενεγάκη και οι συνεργάτες της συζήτησαν για το συγκεκριμένο θέμα και έθιξαν το γεγονός ότι κανείς πλέον δεν μπορεί να αισθάνεται ασφαλής, ακόμα κι έξω από ένα αστυνομικό τμήμα.

Γιάννης Δημητρακόπουλος: «Ο Αστέρας δεν ζητάει χάρες, αλλά ούτε και κάνει χάρες»

Για πενταετές πλάνο του Ανδρέα Παπαδάκου χρηματοδότη μίλησε ο Γ.Γ. του συλλόγου   Στην εκπομπή Ώρα Για Σπορ με τον …

Δήμος Ήλιδας: Από Δευτέρα οι έλεγχοι και οι βεβαιώσεις παραβάσεων για την παράνομη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων

Στόχος του Δήμου είναι να απομακρυνθούν κάθε είδους κατασκευές, διαφημιστικά banners, εμπορεύματα και τραπεζοκαθίσματα, που είναι τοποθετημένα παράνομα σε δρόμους, πεζοδρόμια, πλατείες και λοιπούς κοινόχρηστους χώρους. 

Πώς οι γυναίκες bodybuilder έγιναν τα τελευταία είδωλα της μόδας

Όταν οι σχεδιαστές μόδας, όπως συχνά κάνουν, αναφέρονται στη δύναμη των γυναικών ως έμπνευση για τα ρούχα που φτιάχνουν, τείνουν να έχουν κατά νου τη συναισθηματική ανθεκτικότητα των πελατών τους και όχι την αντοχή τους στην άρση βαρών.

Χάρι – Μέγκαν: Αρκεί μια «συγνώμη» για να μπει τέλος στην «αιώνια» κόντρα;

Τα πάνω – κάτω έχουν έρθει στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ ύστερα από την συγκλονιστική αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον ότι πάσχει από καρκίνο και υποβάλλεται σε προληπτική θεραπεία. Μπορεί να ανακοινώθηκε επίσημα το πρόβλημα υγείας της πριγκίπισσας της Ουαλίας, ωστόσο οι θεωρίες συνωμοσίας δεν σταμάτησαν εκεί.

Συνεργασία του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα ΡΟΜΑ και του ΚΕΠ Υγείας Δήμου Πύργου με τo Δίκτυο Μαιών Ν. Μ. Αμαλιάδας

Το Δίκτυο  Μαιών  Ν. Μ. Αμαλιάδας ανήκει στο Δίκτυο Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας Μαιών του Ν. Ηλείας, που ξεκίνησε πιλοτικά τη λειτουργία του το 2016 με απόφαση του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ και έκτοτε έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε χιλιάδες γυναίκες του νομού μας, ακόμα και σε απομακρυσμένες περιοχές.

Πώς να φωτογραφίσετε μια έκλειψη Ηλίου – Συμβουλές από έναν ειδικό

Η ολική έκλειψη Ηλίου στις 8 Απριλίου θα είναι πιθανότατα ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα γεγονότα της χρονιάς. Είτε διαθέτετε μια μηχανή DSLR υψηλών προδιαγραφών είτε ένα smartphone, ο Σταν Χόντα – ένας έμπειρος αστροφωτογράφος με τρεις ολικές εκλείψεις και πολλές μερικές στο ενεργητικό του – έχει να σας δώσει μερικές συμβουλές.

Όλη η επικαιρότητα