Ένοπλη ληστεία στην Τρίπολη: Αυτό είναι το αυτοκίνητο που βρέθηκε καμένο

Φοβισμένη η τοπική κοινωνία της Τρίπολης, αφού σήμερα το πρωί και σε ώρα αιχμής και μεγάλης κίνησης, στο κέντρο της πόλης, κουκουλοφόροι προχώρησαν σε ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ.

Οι ληστές πάρκαραν ένα ασημί όχημα απέναντι από το εργαστήριο χρυσοχοΐας και αφού χτύπησαν τον ιδιοκτήτη και έκλεψαν κοσμήματα, έφυγαν με αυτό το αυτοκίνητο κι ένα ακόμα που τους περίμενε συνεργός τους προς άγνωστη κατεύθυνση.

Λίγη ώρα μετά, εντελώς τυχαία, περαστικός είδε αυτοκίνητο καμένο στο δρόμο “Τρίπολης – Σπάρτης”, σε χωματόδρομο και ενημέρωσε άμεσα τις αρχές.

Πρόκειται για το όχημα που οι ληστές εγκατέλειψαν και έβαλαν φωτιά για να μην αφήσουν ίχνη.

Υπενμθυμίζεται πως πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες ήταν τέσσερις με καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Μπήκαν στο εργαστήριο χρυσοχοΐας, αφήνοντας το όχημά τους παρκαρισμένο απέναντι με ανοιχτές τις πόρτες του οδηγού και του συνοδηγού.

Αφού χτύπησαν στο κεφάλι με ένα όπλο τον ιδιοκτήτη, έκλεψαν κοσμήματα και διέφυγαν με δύο οχήματα προς άγνωστη κατεύθυνση.

Το ένα από τα δύο οχήματα βρέθηκε καμένο στο 3ο χιλιόμετρο Τρίπολης – Σπάρτης. Πρόκειται για το ασημένιο όχημα που είχε σταθμεύσει αρχικά απέναντι από το εργαστήριο.

Εχουν στηθεί μπλόκα περιμετρικά της Τρίπολης για να εντοπιστούν οι ληστές.Ο τραυματισμένος άνδρας του καταστήματος αιμόφυρτος μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Πηγή: kalimera-arkadia.gr