Αστέρας Αμαλιάδας: «Σβήνουν» και οι τελευταίες ελπίδες !

Όσο περνούν οι μέρες και πλησιάζουμε προς την καταλυτική ημερομηνία της συγκρότησης των ομίλων που είναι  η 6η Σεπτεμβρίου, άλλο τόσο επιδεινώνεται η κατάσταση στον Αστέρα Αμαλιάδας. Στο Δ.Σ., έχει απομείνει ο γραμματέας Παναγιώτης Γεωργαντάς ο Γεν. αρχηγός Βασίλης  Χριστοδουλόπουλος και τα υπόλοιπα μέλη, που προσπαθούν για το «8ο θαύμα» πριν είναι αργά!

Ο Αστέρας, αντιμετωπίζει σοβαρά το φάσμα της αποβολής του από το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, πράγμα που θα σημάνει ότι είναι ανενεργός για φέτος και τη νέα σεζόν θα υποβιβαστεί δυο κατηγορίες, δηλαδή θα παίξει στην Α2 κατηγορία. Ένα τέτοιο σενάριο για να αποφευχθεί, δεν αρκεί να καταβληθούν τα χρήματα του προστίμου που του έχει επιβληθεί από την ΕΠΟ, αλλά πρέπει και να δηλωθεί Δ.Σ. και πρόεδρος (και αυτό είναι το πιο σοβαρό πρόβλημα). Μια λύση σε αυτό, θα ήταν να συμμετάσχει με υπογραφή του Γιώργου Γκάμαρη, ως προεδρεύοντα (πρόεδρος α.α.). Από εκεί και πέρα, ακόμα και να δηλώσει συμμετοχή ο Αστέρας στο Πρωτάθλημα, δεν εξέρχεται του κινδύνου, καθώς αν δεν βρεθεί χρηματοδότης, η ομάδα θα μηδενιστεί και θα αποβληθεί, αν δεν κατέβει στο γήπεδο.

Το πρόστιμο θα είναι «τσουχτερό» και θα πληρώσει 6.000€ με αφαίρεση έξι βαθμών από τη νέα σεζόν στην Α1 τοπική κατηγορία. Κάποιο ενδιαφέρον που υπήρξε το  βράδυ της Τετάρτης από κάποιους επιχειρηματίες(από Καλαμάτα αρχικά, και Αθήνα στην συνέχεια), ήταν  απλά  φιλολογικές… και τίποτα περισσότερο, με την αγωνία να φτάνει στα ύψη!