Αστέρας Αμαλιάδας: Όλα στον «αέρα»… εκτός των προπονήσεων!

Υπό τις οδηγίες του Λεωνίδα Τσιγαρίδα ως τεχνικού, συνεχίζεται η προετοιμασία στον Αστέρα Αμαλιάδας που ξεκίνησε την Παρασκευή, με σκοπό ο σύλλογος να προλάβει το «χαμένο έδαφος»! Βέβαια όλα αυτά είναι ακόμα στον «αέρα», καθώς δεν υπάρχει Δ.Σ., η μάλλον  δεν έχει συμπληρωθεί  το αρχικό Δ.Σ., μετά τις παραιτήσεις κάποιων σημαντικών στελεχών, όπως ο πρόεδρος κ. Νίκος Παλυβός και  ο  Γεν. Αρχηγός  κ. Βασίλης  Χριστοδουλόπουλος!

Ενώ βέβαια εκκρεμούν και κάποια πρόστιμα τα οποία αν δεν πληρωθούν έως την 6η Σεπτεμβρίου που θα γίνει και επίσημα ο καταρτισμός των ομίλων , δεν θα μπορέσει  η ομάδα να κατέβει στο πρωτάθλημα! Πάντως  χθες βράδυ υπήρξαν «φήμες» για συγκρότηση του Δ.Σ., ώστε να τρέξουν στην συνέχεια όλα τα θέματα της ομάδας και να μπορέσει να λάβει κανονικά μέρος στη Γ΄ εθνική!

Όλα αυτά βέβαια με την παρουσία  και του Γιώργου Γκάμαρη.  Ο οποίος έφερε μαζί του και τον  52χρονο, Καρπενησιώτη στην καταγωγή τεχνικό, Λεωνίδα Τσιγαρίδα (κάτοχο του διπλώματος UEFA PRO, με προηγούμενες θητείες στο τιμ του Αστέρα Τρίπολης επί Βεργέτη, καθώς και στο τιμ της Καλλιθέας στη συνέχεια με Λ. Καραδήμο τεχνικό εκεί, και παλιότερα με ένα πέρασμα από τον Φωκικό, κ.τ.λ.).

Μάλιστα ήρθαν και αρκετοί παίκτες «πακέτο» με ενέργειες του Γ. Γκάμαρη, ενώ αναμένονται και κάποιοι ακόμα τις επόμενες ημέρες ! Αυτή την ώρα στην προετοιμασία λαμβάνουν μέρος 22 παίκτες(10 επαγγελματίες και 12 των ακαδημιών), ενώ μέσα στην εβδομάδα θα φτάσουν στην Αμαλιάδα άλλοι  10 επαγγελματίες!

Όλα αυτά βέβαια  για να γίνουν χρειάζονται χρήματα, και ο Αστέρας, περιμένει πλέον άμεσες κινήσεις και λύσεις στο οικονομικό κομμάτι, για να κυλήσουν έστω και με πολύ μεγάλη καθυστέρηση τα πράγματα.