Α.Σ.Σ Αμαλιάδας: «Πρώτη» με όνειρα και φιλοδοξίες

Γεμάτος όνειρα και φιλοδοξίες έκανε το ξεκίνημα του την περασμένη Δευτέρα ο Α.Σ.Σ Αμαλιάδας! Με παρόντες όλο το Δ.Σ , το προπονητικό team , όλους τους αθλητές και φίλους της ομάδας έγινε η έναρξη της σεζόν . Η πρώτη προπόνηση αφού έγιναν οι χαιρετισμοί από όλα τα μέλη της ομάδας έγινε στο παρκέ όπου όλοι οι αθλητές έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση . Φυσικά το ενδιαφέρον μονοπώλησαν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα (Λυμπέρης, Πίκιος,Ηλιόπουλος, Αντωνόπουλος ) που άφησαν άριστες εντυπώσεις . Οι προπονήσεις θα συνεχιστούν καθημερινά στο Κλειστό Γυμναστήριο Αμαλιάδας όλη την εβδομάδα.

Συνάντηση σε άριστο κλίμα με τον Δήμαρχο Ήλιδας
Σε άριστο κλίμα έγινε χθες το μεσημέρι η συνάντηση των εκπροσώπων του Α.Σ.Σ Αμαλιάδας και των Αστεριών Αμαλιάδας με τον Δήμαρχο Ήλιδας κ .Χρήστο Χριστοδουλόπουλο. Παρόντες στην συνάντηση αυτή πέραν του Δημάρχου ήταν ο πρόεδρος του ΗΛΕΙΟΥ κ. Αλέξης Μανωλόπουλος και οι Βασίλης Νιπεργιάλης , Δημήτρης Πέππας , Βαγγέλης Κιούφης , Διονύσης Πυλαρινός.

Οι εκπρόσωποι των σωματείων, αφού ευχαρίστησαν για την παραχώρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού Κλειστού Γυμναστηρίου Ήλιδας,ενημέρωσαν ότι τακτοποίησαν όλες τις οικονομικές υποχρεώσεις που είχαν αναλάβει απέναντι στο ιδιωτικό συμφωνητικό χρήσης του γηπέδου.

Μετά από αυτό ακολούθησε ένας γόνιμος διάλογος για τη νέα σεζόν που έρχεται με τον Δήμαρχο Ήλιδας να αναπτύσσει κ αυτός το πλάνο του και το όραμα του για το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο.

Τα σωματεία Α.Σ.Σ. Αμαλιάδας και Αστέρια Αμαλιάδας δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν να κάνουν άριστη χρήση των εγκαταστάσεων και ανανέωσαν το ραντεβού τους με τον κ. Χριστοδουλόπουλο στο γήπεδο, όπου φέτος έχουν άκρως πρωταγωνιστικούς στόχους .