Δόξα Ν. Μανωλάδας: Ανακοίνωσε Μούζο, Χατζηγιάννη και Αντωνόπουλο!

Στην ανακοίνωση τριών ακόμα έμπειρων παικτών που δυναμώνουν  ακόμα περισσότερο το ρόστερ της, ανακοίνωσε χθες η Δόξα Ν. Μανωλάδας! Πρόκειται για την απόκτηση του έμπειρου Νίκου Μούζου, ο οποίος προορίζεται για παρτενέρ του Βασίλη Κολτσίδα στο κέντρο της άμυνας. Επίσης απέκτησαν τον 31χρονο Χρήστο Χατζηγιάννη, έναν αμυντικό που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας, και τον νεαρό Αντωνόπουλο, ο οποίος αγωνιζόταν το Χάβαρι.

Η ανακοίνωση για τον Μούζο

«Με χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό 30χρονο , Νίκο Μούζο , ο οποίος είναι κάτοικος Πάτρας . Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει στις εξής ομάδες : Αστέρας Μιντιλογλίου , Ατρόμητος Λάππα , Δαβουρλή , Σαγέικα , ΑΠΟΚ Κουρτεσίου , Προοδευτική Μανωλάδας! Του ευχόμαστε καλή χρονιά , υγεία και πολλές επιτυχίες!!»

Η ανακοίνωση για τον Χατζηγιάννη

«Με χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό 31χρονο , Χρήστο Χατζιγιάννη , ο οποίος είναι κάτοικος Αμαλιάδας . Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει στις εξής ομάδες : Βούναργο , ΜυρσιναΪκός , ΑΠΟΚ Κουρτεσίου , Καβάσιλα , Χάβαρι! Του ευχόμαστε καλή χρονιά , υγεία και πολλές επιτυχίες!!»

Η ανακοίνωση για τον Αντωνόπουλο

«Με χαρά η ομάδα μας ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον νεαρό 21χρονο , Αντωνόπουλο Σπύρο , ο οποίος είναι κάτοικος Αμαλιάδας . Στο παρελθόν έχει υπηρετήσει την ομάδα του Αμπελοκάμπου, τα Σαβαλια και το Χαβαρι ! Του ευχόμαστε καλή χρονιά , υγεία και πολλές επιτυχίες!!»