Είναι επίσημο: τον Απρίλιο του 2019 η πρεμιέρα του φινάλε του Game of Thrones

Τελικά ο χειμώνας θα έρθει την άνοιξη στις τηλεοπτικές οθόνες. Όπως επιβεβαίωσε η Μέισι Ουίλιαμς η καταληκτική, όγδοη σεζόν της σειράς των ρεκόρ Game of Thrones θα κάνει πρεμιέρα στο HBO τον Απρίλιο του 2019.

Τελικά, ο φετινός θα είναι ο πιο μακρύς Χειμώνας καθώς η Ουίλιαμς, η τηλεοπτική Άρια Σταρκ επιβεβαίωσε ότι η η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones έρχεται την άνοιξη τις οθόνες.

«Ολοκληρώνουμε τον Δεκέμβριο και προβάλλουμε το πρώτο μας επεισόδιο τον Απρίλιο» είπε η Μέιζι-Άρια στο Metro. «Δεν θα θελες με τίποτα να βιαστείς σε αυτή τη σεζόν. Το οφείλουμε στο κοινό μας και στους φανατικούς θαυμαστές μας να κάνουμε αυτή την τελευταία σεζόν δίνοντας το καλύτερο των δυνατοτήτων μας» πρόσθεσε.

Η Ουίλιαμς επιβεβαίωσε όσα είπε ο συμπρωταγωνιστής της, ο Πίτερ Ντίνκλατζ (ή Τίριον Λάνιστερ) σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο του κινηματογραφικού φεστιβάλ Sundance.

«Είναι η τελευταία σεζόν, είναι μια μεγάλης διάρκειας σεζόν, άρα πηγαίνουμε με το πάσο μας» είχε δηλώσει στο Variety.

Αν το καλοσκεφτεί κανείς, όλα αυτά συνάδουν με την υπόσχεση του Κέιζι Μπλόις, διευθυντή προγραμματισμού στην HBO, ότι η τηλεοπτική σειρά θα επιστρέψει στις οθόνες το πρώτο εξάμηνο του 2019.


Επιπλέον το ΗΒΟ δημοσιοποίησε το τρέιλερ για το πρόγραμμα του
την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Σε αυτό υπάρχουν δευτερόλεπτα υλικού που
μας φέρνουν πιο κοντά στον όγδοο κύκλο του Game of Thrones.

Δώστε προσοχή στο 1.12 και προετοιμαστείτε για έναν χειμώνα αιμοσταγή και αιμοβόρο μέσα στην άνοιξη.

ΠΗΓΗ: cnn