ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο κέντρο του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα – Νεκροί και τραυματίες [BINTEO]

Πολλοί άνθρωποι σκοτώθηκαν και ακόμη περισσότεροι έχουν τραυματισθεί κατά την επίθεση ενόπλου κατά νέων που συμμετείχαν σε τουρνουά Madden NFL video game στο εμπορικό κέντρο Jacksonville Landing, στο κέντρο του Τζάκσονβιλ της Φλόριντα, ανακοινώθηκε από τον γραφείο του σερίφη μέσω του Twitter.

Αναφορές από ξένα μέσα, οι οποίες, ωστόσο παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, κάνουν λόγο για τέσσερις νεκρούς και 11 τραυματίες. Αρκετοί άνθρωποι έχουν μεταφερθεί σε τοπικά νοσοκομεία.

Σε ανάρτησή του στο twitter, το γραφείο του σερίφη του Τζακσονβιλ αναφέρει ότι ένας ύποπτος είναι νεκρός στο σημείο της επίθεσης, ωστόσο διεξάγονται έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχει δεύτερος ύποπτος. Επιπλέον, καλεί τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή, καθώς είναι επικίνδυνη.Το γραφείο του σερίφη του Τζάκσονβιλ καλεί μέσω του Twitter τους ανθρώπους που έχουν κρυφτεί εντός του εμπορικού κέντρου Jacksonville Landing να καλέσουν το 911 ώστε οι ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας να τους εντοπίσουν και να τους βοηθήσουν.

«Σας ζητούμε να παραμείνετε ήρεμοι, να παραμείνετε εκεί όπου κρύβεστε. Οι ειδικές δυνάμεις SWAT πραγματοποιούν μεθοδική έρευνα στο εσωτερικό του Landing. Θα σας βρούμε. Παρακαλείσθε να μην βγείτε τρέχοντας».

Μετά τον εντοπισμό ενός υπόπτου νεκρού, οι δυνάμεις της αστυνομίας ερευνούν τους χώρους του εμπορικού κέντρου για την περίπτωση ύπαρξης και άλλων δραστών.


ΠΗΓΗ: cnn