Κίνημα Αλλαγής: Ο πολύπαθος οδικός άξονας Πάτρας-Πύργου, σε νέες περιπέτειες

*Απ’ ότι φαίνεται ο «φίλος» των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κ Καλογρίτσας κηρύσσεται έκπτωτος στις 4 εργολαβίες που είχε μειοδοτήσει.
-Η λογική της κυβέρνησης για κατάτμηση ενός τόσου σοβαρού έργου με την αιτιολογία, να πάρουν μέρος μικρότερες εταιρείες για να υπάρξει μεγαλύτερος ανταγωνισμός, με μεγαλύτερες εκπτώσεις, αποδείχθηκε η αιτία της μεγάλης καθυστέρησης τριών χρόνων.
*Δεν απέδωσαν επίσης, οι περίεργες πολύμηνες προσπάθειες, του κ Σπίρτζη, που επεδίωκαν, δεν ξέρω με τι ανταλλάγματα πάλι, ώστε να περάσουν στον Άκτωρ που ανήκει στον κ Μπόμπολα.
*Αντί να αναθέσει το έργο στους δεύτερους μειοδότες, όπως συμβαίνει λογικά σε αυτές τις περιπτώσεις, και θα έπρεπε να είχε ισχύσει και εδώ , ώστε να μην χαθεί έξι μηνών πολύτιμος χρόνος.
*Αποδείχθηκαν επίσης φρούδες και οι δεσμεύσεις του κ Τσίπρα από την Πάτρα ότι το καλοκαίρι θα άρχιζαν οι εργασίες.
-Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να απολογηθεί στους Ηλείους πολίτες για αυτούς τους χειρισμούς.

-Με τις νέες εξελίξεις, θα υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση, και ελλοχεύει ο κίνδυνος για απένταξη από την χρηματοδότηση του ΕΣΠΑ.
*Το Κίνημα Αλλαγής θα κάνει ότι είναι δυνατόν, να ξεπεραστούν οι επιπλέον δυσκολίες, ώστε να ξεκινήσει το τόσο αναγκαίο έργο για τον νομό μας. Ήδη ο βουλευτής μας Γιάννης Κουτσούκος κατέθεσε επίκαιρη ερώτηση στον Υπουργό Υποδομών.

-Θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο και αναγκαίο, οι Βουλευτές, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και οι Δήμοι να εντείνουν τις προσπάθειες τους, πιέζοντας την κυβέρνηση να βρεθεί άμεσα λύση.

-Η Νομαρχιακή Επιτροπή, καλεί, τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής στην Περιφερειακή και Τοπική Αυτοδιοίκηση να πρωτοστατήσουν σε αυτήν την προσπάθεια.

-Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, η Ν.Ε, θα ζητήσει να συναντηθεί με τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Περιφερειάρχη Δ.Ε. τους Δημάρχους του νομού και άλλους αρμόδιους συμβάλλοντας στην εύρεση λύσης.
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΗΛΕΙΑΣ