Κωνσταντίνος Αργυρός: Στη Λευκάδα πριν την πρεμιέρα

Σε ημερήσιες αποδράσεις στο γειτονικό Μεγανήσι παρέα με λίγους στενούς φίλους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός επιδόθηκε σε διάφορα θαλάσσια σπορ, ενώ έκανε για ώρες κανό καγιάκ παρέα με τον φίλο του επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο.

Ο Αργυρός, που πλέον ζει στο κέντρο της Αθήνας, το τελευταίο διάστημα ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και γυμνάζεται καθημερινά, ενώ νέες αγαπημένες του συνήθειες είναι το squash και το τρέξιμο τα απογεύματα στον Εθνικό Κήπο. Σε ό,τι αφορά την προσωπική του ζωή, παραμένει single, παρά τα όσα περί του αντιθέτου ακούγονται τους τελευταίους μήνες.

Εν τω μεταξύ έχει ήδη ξεκινήσει την ηχογράφηση στο στούντιο για το νέο πολυσυλλεκτικό του CD από την Panik Platinum, στο οποίο, εκτός από τα νέα του τραγούδια, θα υπάρχουν και οι μεγάλες του επιτυχίες «Ξημερώματα», «Λιώμα», «Ψέματα». Τέλος, στις 13 Σεπτεμβρίου θα δώσει μια μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της 83ης ΔΕΘ.

argyros04
Ελεύθερος και ωραίος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα διατροφής και εκγύμνασης και τα αποτελέσματα είναι ορατά πλέον
argyros02
Λατρεύει τα θαλάσσια σπορ και στο Μεγανήσι έκανε για ώρες κανό καγιάκ με τον φίλο του
argyros03
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός με τον Νίνο επέστρεψαν στο «Fantasia» συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία τους που ξεκίνησε τον περασμένο Ιούνιο

Πηγή: protothema