Κόροιβος: Πιθανή άλλη μια κίνηση…

Η απόκτηση του Αχιλλέα Γραβάνη μπορεί να μην είναι η τελευταία μεταγραφική κίνηση του Κόροιβου ΙΕΚ Σμαρνάκη, αφού η ομάδα της Ηλείας ενδέχεται να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, αν βρει κάτι καλό στην αγορά!

Πάντως ακόμη και με το σημερινό ρόστερ, ο Κόροιβος μπορεί να έχει μια αξιόλογη πορεία στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής, αφού συνδυάζει και ταλέντο και δύναμη και ποιότητα.

Όσον αφορά την προετοιμασία της ομάδας, αυτή συνεχίζεται χωρίς προβλήματα και σύντομα θα ξεκινήσουν και τα πρώτα φιλικά, με τον Κόροιβο να έχει κλείσει ήδη τρία, τα οποία και θα ανακοινωθούν στις αρχές της εβδομάδας.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ «ΔΙΚΟ» ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗ

Η ΚΑΕ Κόροιβος ΙΕΚ Σμαρνάκη εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον Διαμαντή Παναγιωτόπουλο, για την απώλεια του αγαπημένου του πατέρα, Αλέξανδρου.

Ο συντοπίτης μας, Διαμαντής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι assistant coach στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, αποτελεί μέλος της οικογένειας του Κόροιβου, καθώς στο παρελθόν εργάστηκε στην ομάδα μας ως βοηθός προπονητή και σε αυτές τις δύσκολες ώρες για την οικογένειά του η σκέψη όλων μας είναι μαζί του.

Καλό Παράδεισο.