Κ. Παλούμπης (Γενικός Αρχηγός ΠΑΟΒ): «Ο κόσμος να αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια»!

Έναν νέο σε ηλικία παράγοντα, αλλά παλιό…  στο χώρο του ποδοσφαίρου του ΠΑΟ Βάρδας τον κ. Κώστα Παλούμπη, φιλοξενεί σήμερα η «Πατρίς – Σπορ»! Έναν πραγματικά  ακούραστο εργάτη του Ηλειακού Ποδοσφαίρου, που για μια ζωή, είτε ως ποδοσφαιριστής , είτε τώρα ως Γενικός Αρχηγός, έχει το γήπεδο της Βάρδας το «Γρ. Καλάκος», δεύτερο σπίτι του!

Ποιος όμως είναι ο Γενικός Αρχηγός του ΠΑΟΒ?

Ο  Κώστας Παλούμπης είναι γέννημα θρέμμα Βαρδαίος, ευρισκόμενος  κοντά στον ΠΑΟΒ από παιδί! Είναι ιδιωτικός υπάλληλος στο επάγγελμα, αλλά παράλληλα μπορεί και προσφέρει τα μέγιστα στον ΠΑΟΒ! Παντρεμένος με την κα Μαρία Γεωργοπούλου(καθηγήτρια) , έχει αποκτήσει έναν γιό, τον Γιώργο, που θα λέγαμε βαδίζει στα «χνάρια» του πατέρα του! Σήμερα λοιπόν είναι καλεσμένος στην «Πατρίς – Σπορ» και τα λέει όλα:

Όλα αυτά τα χρόνια τι έχεις  αποκομίσει από το ποδόσφαιρο?

«Θα έλεγα την αγάπη και την εκτίμηση όλων, ακόμα και των αντιπάλων του ΠΑΟΒ, σε όποιο γήπεδο παίζει η ομάδα μας! Επιπλέον γνώρισα  μεγάλες προσωπικότητες του χώρου, που είτε έβλεπα στην τηλεόραση, είτε  διάβαζα στις εφημερίδες! Με λίγα λόγια  ο ΠΑΟΒ με έκανε  γνωστό, κάνοντας παράλληλα μόνο φίλους, γιατί όλοι εμείς που ασχολούμαστε με την ομάδα, είμαστε ερασιτέχνες και όχι επαγγελματίες παράγοντες !».

Είσαι ευχαριστημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας?

«Θα έλεγα πως ναι! Γιατί πήραμε αυτό που είχαμε ως στόχο, και που ήθελε ο νέος μας τεχνικός, ο Μ. Τσίρκοβιτς! Θεωρώ πλέον πως είμαστε  κομπλέ από πλευράς ρόστερ, καθώς έχουμε 25 παίκτες! Πράγμα που σημαίνει πως με την ανακοίνωση των Ξύδη και Ντάζου οι μεταγραφές τελειώνουν, και μόνο αν βρεθεί στο δρόμο μας κάτι το εξαιρετικό θα αποκτηθεί!».

Πως εξελίσσεται έως τώρα η προετοιμασία?

«Ξεκινήσαμε καλά την προετοιμασία, αλλά στην πορεία μας «έφαγαν»… οι τραυματισμοί  των Π. Πολίτη και Ραμαντάνη! Σε αυτούς προστέθηκαν ο Ρ. Σιδέρης που είναι φαντάρος και δεν μπορεί να ακολουθήσει την προετοιμασία, και ο Ντάζος , που λόγω δουλειάς αυτός, απουσιάζει από πολλές προπονήσεις! Όλα αυτά τα προβλήματα, συν κάποιοι πρόσκαιροι τραυματισμοί, μας έφεραν πίσω…, με αποτέλεσμα όπως είδατε και το απόγευμα του Σαββάτου στο φιλικό των Κρεστένων, να έχουμε «ξεμείνει»… από παίκτες! Όμως το γεγονός ότι το πρωτάθλημα αρχίζει αρχές Οκτωβρίου  μας  βολεύει, και μας δίνει την ευκαιρία, με εξαίρεση τον Π. Πολίτη, να ετοιμαστούμε όπως θέλουμε!».

Όσο για τη νέα περίοδο πάτε για την υπέρβαση?

«Ποτέ στην Βάρδα δεν είπαμε ότι φέτος είναι η χρονιά μας και πάμε για πρωτάθλημα και την υπέρβαση! Εμείς κρατήσαμε  από το περσινό μας ρόστερ τους παίκτες που θέλαμε, και βεβαίως αποκτήσαμε όπως προανέφερα , αυτούς που θέλαμε! Παίζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, στο τέλος του πρωταθλήματος θα κάνουμε ταμείο… Αν λάβουμε μέρος στον περσινό 5ο όμιλο όπως ήταν, θεωρώ ότι θα είμαστε πολύ καλύτεροι! Αν είμαστε σε άλλο όμιλο όπως «φημολογείται», επειδή δεν γνωρίζω τις ομάδες, δεν μπορώ να κάνω πρόβλεψη!».

Κλείνοντας κ. Παλούμπη τι θα λέγατε ως επίλογο ?

«Η ομάδα να είστε σίγουροι, ότι θα κάνει αυτό που πρέπει μέσα στο γήπεδο!  Για αυτό και αισιοδοξώ ότι θα πάμε καλά, έχοντας ως 12ο παίκτη και τη νέα περίοδο τον κόσμο μας!.Αυτόν τον κόσμο που πρέπει φέτος να αγκαλιάσει ακόμα περισσότερο τη νέα μας προσπάθεια, στη νέα εποχή του Μίκι Τσίρκοβιτς! Δηλ. να κάνει αυτό που έκανε και  πριν λίγο καιρό στην εκδήλωσή μας με την ΠΑΟΛΑ, και τον ευχαριστούμε από καρδιάς!».