Νίκη Τραγανού: Ενδιαφέρον φιλικό με Βραχνέικα (6 μ.μ.)!

Το δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ εθνικής, θα δώσει σήμερα στις 6 το απόγευμα στην έδρα της, η «νεοφώτιστη» Νίκη Τραγανού! Αντίπαλος ο σκληροτράχηλος και σαφώς εμπειρότερος από την περσινή παρουσία του στη Γ΄  εθνική, Διαγόρας Βραχνείκων! Πρόκειται ένα ματς για συμπεράσματα, αφού αποτελεί τεστ Γ΄ εθνικής, και δεν έχει καμία σχέση με το πρώτο φιλικό στο Επιτάλιο! Ένας ακόμα λόγος είναι και η πρώτη… με τα χρώματα της Νίκης του τελευταίου δυνατού μεταγραφικού αποκτήματος, όπως είναι ο Ανδρέας  Χατζηλιόντας !

Μιλάμε άλλωστε για ένα ποδοσφαιριστή με χρόνια παρουσίας στο χώρο και στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου με πολλές συμμετοχές στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο 31χρονος (28/06/1987) επιτελικός μέσος έχει αγωνιστεί σε ΑΣ Ρόδου, Καλαμάτα, Ιάλυσο, Κισσαμικό, Αμπελωνιακό, Οικονόμο Τσαριτσάνης, Νίκη Βόλου, Τύρναβο, Εθνικό, Καστοριά και Λάρισα.

Τον Ιούλιο που μας πέρασε ανακοινώθηκε από την Κόρινθο ωστόσο η συμφωνία χάλασε, με τη Νίκη να καιροφυλαχτεί και να τον «αρπάζει», βάζοντας στην φαρέτρα του Σπύρου Αντωνόπουλου ένα πολύ δυνατό όπλο.