Νίκη Τραγανού: Σπ. Αντωνόπουλος: «Δεν έμεινα ευχαριστημένος… συνολικά»!

Δηλώσεις έκανε ο τεχνικός της Νίκης Τραγανού Σπύρος Αντωνόπουλος, μετά το φιλικό της Ζακύνθου με τον Α.Ο. Κατασταρίου, στις οποίες ανέφερε ότι  δεν έμεινε ευχαριστημένος από την δημιουργία παιχνιδιού από τους παίκτες του,  και δικαιολόγησε κατά κάποιο τρόπο  την μέτρια εικόνα της ομάδας στο Β΄ μέρος κάνοντας λόγο για ενσωμάτωση νέων παικτών τις τελευταίες ημέρες. Αναλυτικά τα όσα είπε ο έμπειρος κόουτς:  «Ένα σημείο του παιχνιδιού για εμάς ήταν θετικό από εκεί και πέρα χρησιμοποιήσαμε κάποια παιδιά που είναι υπό δοκιμή αυτή την περίοδο., είναι λογικό αυτά τα παιδιά να μην γνωρίζουν τον τρόπο που αγωνιζόμαστε, είναι λογικό να υπάρχει μια διαφοροποίηση στην ομάδα και για αυτό στο Β μέρος η παρουσία μας δεν ήταν  αυτή που θα έπρεπε.

Είμαστε μια ομάδα που άργησε να φτιαχτεί, υπάρχουν παιδιά που είναι δύο  και τρεις ημέρες στην ομάδα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην είμαστε έτοιμοι ακόμη από πλευράς  ομοιογένειας, αυτό μας απασχολεί αλλά ελπίζουμε άμεσα αυτό να διορθωθεί. Από την απόδοση δεν είμαι ευχαριστημένος, θα περίμενα κάτι καλύτερο κυρίως στην δημιουργία παιχνιδιού, κάτι που δεν συνέβη. Πρέπει να γίνουμε πιο ορθολογικοί με τρόπο να περνάμε την μπάλα από την άμυνα στην επίθεση. Η ομάδα του ΑΟΚ ήταν καλή ανταγωνιστική και φαντάζομαι εδώ στο νησί θα έχει μια δυναμική, έχει ένα τρόπο στο παιχνίδι της, έχει παιδιά που έχουν συμμετάσχει και παλιότερα σε αυτές της κατηγορίες και νομίζω θα τα καταφέρει να πετύχει τους στόχους της.

Τώρα γιατί είμαστε σε διαφορετικούς ομίλους εμείς να παίζουμε στην Ρόδο και το Καταστάρι στην Βοιωτία, το Ελληνικό ποδόσφαιρο μας έχει συνηθίσει σε αυτά τα παράδοξα πράγματα. Στόχος μας είναι η παραμονή στην κατηγορία και τίποτα άλλο.  Εύχομαι καλή πορεία στην ομάδα του ΑΟΚ.».

Τι  ανέφερε
για την πρεμιέρα της Γ΄ εθνικής και τον Αστέρα?

«Στο
πρώτο παιχνίδι της Νίκης στη Γ΄ Εθνική, πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό μας,
πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί, πειθαρχημένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε
μια ιστορική και σημαντική ομάδα
». Και βέβαια,  ο Σπύρος Αντωνόπουλος, έχει ένα λόγο
παραπάνω να ζητάει εγρήγορση, καθώς η Νίκη δεν αντιμετωπίζει έναν γνωστό
αντίπαλο. Μέχρι και τη στιγμή που μιλάμε, ίσως μέχρι και τις παραμονές του παιχνιδιού,
δεν θα γνωρίζει κανείς με ποιους παίκτες θα παραταχθεί ο Αστέρας, καθώς
επίκειται να εκδώσει δελτία και να κάνει νέες μεταγραφές.

Βαρύ
διάστρεμμα ο Στάτης

Το
παιχνίδι στη Ζάκυνθο, επιφύλασσε και μια ατυχία για τη Νίκη. Πρόκειται για τον
τραυματισμό του Τσαμπίκου Στάτη, ο οποίος υπέστη ένα βαρύ διάστρεμμα. Θα
υποβληθεί σε μαγνητική και τις επόμενες μέρες θα φανεί η κατάστασή του
καλύτερα. Φυσικά δεν υπολογίζει στην παρουσία του στο παιχνίδι της πρεμιέρας με
τον Αστέρα.