Οι επιτυχίες των Ηλείων μαθητών συνεχίζονται… Τι δηλώνουν οι νέοι φοιτητές

Οι επιτυχίες των μαθητών της Ηλείας συνεχίζονται και η εφημ. «Πατρίς», παρουσιάζει σήμερα 36 ακόμα νέους φοιτητές από σχολεία της Ηλείας, με τους οποίους – για λόγους ανεξάρτητους από τη θέλησή μας – δεν καταφέραμε να επικοινωνήσουμε την ημέρα της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Φυσικά, ο μεγάλος κατάλογος των επιτυχόντων δεν τελειώνει εδώ, αφού όλα τα σχολεία της Ηλείας, έχουν μαθητές που έχουν πετύχει την εισαγωγή τους σε σχολές της προτίμησής τους.

Η εφημ. «Πατρίς» δεν έχει παρά να συγχαρεί για μια ακόμα φορά όλα τα παιδιά, αυτά με τα οποία επικοινώνησε αλλά και εκείνα που δεν κατάφερε να βρει.

Φώτης Φιλόπουλος – 2ο ΕΠΑΛ Αμαλιάδας

Ιατρική Αθήνας

«Με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων τα συναισθήματά μου ήταν χαρά και ικανοποίηση για την υλοποίηση των στόχων μου. Ήταν μια δύσκολη χρονιά προετοιμασίας όμως με συστηματικό διάβασμα, τη βοήθεια των καθηγητών μου και τη στήριξη της οικογένειας μου κατάφερα να πετύχω το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Στο μέλλον θα επαναπροσδιορίσω τους στόχους μου που θα είναι υψηλοί προκειμένου να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις της σχολής μου».

Αναστασία Βλάχου – 2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Ιατρική Ιωαννίνων

«Είναι πολύ χαρούμενη που πέτυχα στην σχολή της προτίμησης μου και αισθάνομαι ανακουφισμένη για την εισαγωγή μου στην Ιατρική Σχολή των Ιωαννίνων. Ήταν ένα αποτέλεσμα μετά από πολύ διάβασμα και στήριξη των δικών μου ανθρώπων. Είναι πολύ ωραίο να πετυχαίνεις τους στόχους σου γιατί είναι προσωπική ικανοποίηση εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε όλα τα παιδιά».

Θάλεια Αγγελοπούλου – 2ο Λύκειο Πύργου

Οδοντιατρική Σχολή Αθηνών

«Αισθάνομαι χαρά και ικανοποίηση που πέτυχα τον στόχο μου! Ευχαριστώ τους καθηγητές του πρότυπου φροντιστηριακού κέντρου «Άνοδος» αλλά και την οικογένειά μου για την βοήθεια και την στήριξη που μου παρείχαν! Εύχομαι καλή συνέχεια σε όλα τα παιδιά»!

Δημήτρης Αλμάλγκουι – 1ο Λύκειο

Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ

«Μία ακόμα σχολική χρονιά έφτασε στο τέλος της. Η συγκεκριμένη όμως διαφέρει από τις προηγούμενες. Το άγχος και ο αγώνας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα καθιστούσαν την καθημερινότητα μια οδυνηρή ρουτίνα. Το «μαρτύριο» αυτό ωστόσο τελείωσε. Τώρα ο καθένας θα ανταμειφθεί για τον κόπο του. Προσωπικά, μέσω της άψογης συνεργασίας μου με τους καθηγητές των φροντιστηρίων ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ και τον καθηγητή της Πληροφορικής, κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Συγκέντρωσα 17.359 μόρια και θα μπορέσω έτσι να φοιτήσω σε ένα Πανεπιστήμιο της αρεσκείας μου. Κλείνοντας θα ήθελα να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου λέγοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους καθηγητές που με υποστήριξαν και με καθοδήγησαν όχι μόνο φέτος αλλά και όλα τα προηγούμενα χρόνια αλλά και να ευχηθώ καλή σταδιοδρομία στους μελλοντικούς συμφοιτητές μου».

Κωνσταντίνα Αναστοπούλου – Λύκειο Λάλα

Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών – Παν. Δυτικής Μακεδονίας (Κοζάνη)

«Ο κόπος και η προσπάθεια όλων αυτών των χρόνων με αφήνουν ικανοποιημένη με την εισαγωγή μου στην σχολή αυτή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου για την στήριξη τους στο δύσκολο αυτό διάστημα, τους καθηγητές μου στο σχολείο και στα φροντιστήρια ‘’ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ’’ αλλά και την κα Κουλέτου Μαρία για την πολύτιμη βοήθεια τους»

Ευσταθία Παρασκευόπουλου – 2ο Λύκειο Πύργου

Φαρμακευτική Πατρών

«Είναι πολύ ωραίο το συναίσθημα ανταμοιβής των πολύχρονων προσπαθειών σου. Φυσικά σε αυτές δεν ήμουν μόνη μου και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω για τη στήριξη τους την οικογένεια μου, και τους καθηγητές μου στα φροντιστήρια Ορόσημο-Θαλής και Άνοδος».

Χαρά Αναγνωστοπούλου – 2ο Λύκειο Πύργου

Νομική ΔΠΘ – Κομοτηνής

«Είμαι πολύ χαρούμενη που μετά από μια δύσκολη χρονιά πέτυχα στη σχολή πρώτης προτίμησης. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, που ήταν δίπλα μου σ’ αυτήν την δύσκολη διαδρομή, καθώς και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ, Παπαδοπούλου Σίλια, Λέντζιου Έλενα και Κοπανιτσάνο Μιχάλη».

Κωνσταντίνος Γκούβας  – 1ο Λύκειο Πύργου

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Πάτρα

«Είμαι πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος αφού κατάφερα να πετύχω τον στόχο μου. Βέβαια αυτό έγινε δυνατό με την δική μου προσπάθεια και με την βοήθεια, συνεργασία των καθηγητών μου από το σχολείο και τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ. Εύχομαι σε όλους τους συμμαθητές μου καλή σταδιοδρομία».

Γεωργία Μαυρομάτη – 3ο Λύκειο Πύργου

Κτηνιατρική Καρδίτσας

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου και ανυπομονώ να ξεκινήσω τις σπουδές μου στη σχολή που ονειρευόμουν. Όλη η προσπάθεια και η κούραση των εξετάσεων άξιζαν και με το παραπάνω για αυτήν την νέα αρχή . Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους καθηγητές μου από ντα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ  και την οικογένεια μου για τη στήριξή τους. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για τον αγώνα τους».

Γιώργος Αλεξανδρόπουλος – 2ο Λύκειο Πύργου

Βιολογία Πάτρας

«Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε ο κύκλος των Πανελλαδικών εξετάσεων και ευχαριστημένος που πέρασα σε μια σχολή των επιλογών μου. Τώρα βρίσκομαι μπροστά σε ένα νέο και ανεξερεύνητο μονοπάτι, μια νέα πρόκληση, αυτή της φοιτητικής ζωής. Μπορεί να λένε κάθε αρχή και δύσκολη , όμως με μεθοδικότητα και οργάνωση μπορεί να έχει ο καθένας επιτυχημένες σπουδές. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους ανεξαιρέτως τους καθηγητές μου για την πολύτιμη βοήθεια τους και την αμέριστη υποστήριξη τους τον τελευταίο χρόνο. Καλή τύχη και καλές σπουδές σε όλα τα παιδιά».

Δήμητρα Χριστοπούλου – 2ο Λύκειο Πύργου

Ιατρική Παν. Ιωαννίνων

«Νιώθω πολύ χαρούμενη για την επιτυχία μου και την εισαγωγή μου στη σχολή που επιθυμούσα. Όλη η προσπάθεια και ο αγώνας άξιζε, αφού πραγματοποιήθηκε το όνειρο μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υποστήριξη και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ- ΘΑΛΗΣ».

Ευθυμία Μυλωνά – 3ο Λύκειο Πύργου

Μοριακή Βιολογία

«Νιώθω ικανοποιημένη που ο στόχος μου πραγματοποιήθηκε και οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου για την υποστήριξη, τους καθηγητές μου στο σχολείο, τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ και την φιλόλογο μου Μιμίκα Βλάσση. Καλές σπουδές σε όλους».

Βίκυ Σταθά  – 3ο Λύκειο Πύργου

Οργάνωση και Διοίκηση επιχειρήσεων Οικονομικό Παν.Αθηνών

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη που πέτυχα στη σχολή που επιθυμούσα, καθώς οι κόποι μου ανταμείφθηκαν. Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές του σχολείου, καθώς και τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ και ΑΛΜΑ. Εύχομαι επίσης καλή σταδιοδρομία σε όλους και καλή φοιτητική ζωή».

Ζωή Γρίβα – 3ο Λύκειο Πύργου

Τουριστικών Σπουδών Παν.Πειραιώς

«Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την εισαγωγή μου στο Πανεπιστήμιο της επιλογής μου! Την επιτυχία μου αυτή, την οφείλω στην οικογένεια μου που με στήριξε σε όλη αυτή μου την προσπάθεια και φυσικά στο φροντιστήριο «Ορόσημο Θαλής», το όποιο με τη σειρά του, με οδήγησε με τους υπέροχους καθηγητές του, στην εισαγωγή μου στο ΠΑΠΕΙ ! Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς και καθέναν από εσάς ξεχωριστά, για την συμπαράσταση και την υποστήριξη σας».

Χριστίνα Μαρκοπούλου – 2ο Λύκειο Πύργου

Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών ΕΚΠΑ

«Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια, τους φίλους και ιδιαίτερα τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ που με στήριξαν τα τελευταία χρόνια και μπόρεσα να πετύχω στην σχολή της προτίμησής μου».

Γιώργος Αρβανίτης – 3ο Λύκειο Πύργου

ΣΤΥΑ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου που κατάφερα να περάσω στην σχολή που είχα βάλει ως στόχο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους κοντινούς μου ανθρώπους που με στήριξαν στην προσπάθεια μου και κυρίως τους γονείς μου και τους καθηγητές του φροντιστηρίου «ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ» καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω. Η εισαγωγή στην σχολή μου είναι επιβράβευση τόσο δική μου όσο και αυτών των ανθρώπων που ήταν δίπλα μου από την πρώτη μέρα. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία στους επιτυχόντες και καλή δύναμη στους επόμενους».

Αγγελική Κωνσταντάρα – 2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Λογοθεραπεία ΤΕΙ Δυτ.Ελλάδας (ΕΠΑΛ)

«Νιώθω μεγάλη χαρά και ικανοποίηση που κατάφερα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου και να μπω στη σχολή που ονειρευόμουν. Η φετινή χρονιά ήταν δύσκολη με αρκετό διάβασμα και άγχος , αλλά στο τέλος ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το φροντιστήριο μου <<Ορόσημο-Θαλής>> καθώς επίσης την καθηγητές μου Μαρία Βορλόκα και Κωνσταντίνο Ταυλοπουλο αλλά και τον Λεωνίδα Λαμπρόπουλο που πάλεψαν μαζί μου σε όλη την διάρκεια της χρονιάς. Εύχομαι στους επόμενους υποψήφιους καλή επιτυχία και να πραγματοποιήσουν τα όνειρα τους».

Ιάσωνας Καψής– Λύκειο Λάλα

Διοίκηση Επιχειρήσεων Παν. Πατρών

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος και χαρούμενος με το αποτέλεσμα, οι κόποι μου ανταμείφθηκαν και όλος ο αγώνας και τα χιλιόμετρα της φετινής χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, τους καθηγητές του σχολείου μου, τον καθηγητή της έκθεσής μου κ. Αυγερινό Αναστασόπουλο και τους καθηγητές μου στα Φροντιστήρια » Ορόσημο – Θαλής » που με την βοήθεια τους απέκτησα όλα τα εφόδια και ο στόχος μου επετεύχθη. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα σήμερα το επιθυμητό αποτέλεσμα».

Νικήτας Σουκαράς – 3ο Λύκειο Πύργου

ΣΜΥΝ

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τον εαυτό μου που κατάφερα να περάσω στην σχολή που είχα βάλει ως στόχο. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου , τους καθηγητές μου από τα φροντιστήρια  «ΟΡΟΣΗΜΟ-ΘΑΛΗΣ» και ‘’ΑΝΟΔΟΣ΄΄ καθώς και την φιλόλογο μου Λιαροπούλου Ειρήνη και τον μαθηματικό μου Τσατσαμπά Κώστα»

Μαρία Ασημακοπούλου – 2ο Λύκειο Πύργου

Αρχιτεκτόνων Μηχανικών ΕΜΠ

«Ήταν η πρώτη μου επιλογή και νιώθω ευτυχισμένη, γιατί ανταμείφθηκαν οι κόποι και η προσπάθειες μου. Ευχαριστώ πολύ τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άνοδος» και στο Σχέδιο, αλλά και του σχολείου, για την βοήθεια καθώς επίσης τους γονείς μου για την στήριξή τους. Από εδώ και πέρα σίγουρα υπάρχει μια μικρή αγωνία γιατί ξεκινάει κάτι καινούργιο, αλλά με ευχαριστεί παράλληλα γιατί θα κάνω αυτό που θέλω».

Γιώργος Μπότσας – 1ο Λύκειο Πύργου

Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, Παν. Πατρών

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά, με πολλά εμπόδια, αλλά το αποτέλεσμα είναι πολύ σημαντικό, με δικαιώνει και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε αυτή την προσπάθεια είχα τη βοήθεια των καθηγητών μου στο φροντιστήριο «Άνοδος» και έτσι κατάφερα να φτάσω στο στόχο μου».

Θεόδωρος Καββαθάς – 4ο Λύκειο Πύργου

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών παν. Πατρών

«Αν και ήμουν σχεδόν βέβαιος για τη σχολή, ωστόσο με την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων ένιωσα μεγάλη χαρά, όχι μόνο γιατί πέτυχα το στόχο μου και τώρα χτίζεται το μέλλον μου, αλλά και γιατί έκανα υπερήφανους τους γονείς μου. Ήταν αυτοί που με βοήθησαν και με στήριξαν σε όλη τη σχολική μου πορεία και δη στην τελευταία δύσκολη χρονιά, όπως και οι καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άνοδος», αφού χωρίς αυτούς δε θα ήταν δυνατή η επιτυχία».

Μαριάννα Σταθοπούλου – Λύκειο Πελοπίου

Διοίκηση Επιχειρήσεων Παν. Αιγαίου (Χίο)

«Είμαι πολύ χαρούμενη και με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έφυγε το άγχος, γιατί δεν περνούσα σε αυτή τη σχολή δε θα μπορούσα να πάρω μεταγραφή (σ.σ σπουδάζει και ο αδελφός μου) και να είμαι μαζί μ ε τους φίλους του. Είναι πρωτόγνωρα τα συναισθήματα και ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι σπουδές μου. Για να φτάσω μέχρι εδώ είχα μεγάλη βοήθεια από τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άνοδος» και τους ευχαριστώ πολύ γιατί έκαναν το ταξίδι των Πανελληνίων λίγο πιο εύκολο».

Κωνσταντίνος Χριστόπουλος – Λύκειο Πελοπίου

Μηχανικών Η/Υ – Ιωάννινα

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος για πέτυχα και τη σχολή που ήθελα και την πόλη. Για να φτάσω μέχρι εδώ, είχαν την υποστήριξη της οικογένειας μου και τη βοήθεια των καθηγητών μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο «Άνοδος» και τους ευχαριστώ. Από εδώ και πέρα υπάρχει μικρή αγωνία για το νέο κεφάλαιο στη ζωή μου, αλλά πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά».

Στάθης Παπαδιαμαντόπουλος – 4ο Λύκειο Πύργου

Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Παν. Πατρών

«Τα συναισθήματα για την επίτευξη του στόχου είναι ανάμεικτα. Επικρατούν η χαρά και η  δικαίωση για τον τόσο κόπο που έκανα για να φτάσω μέχρι εδώ, με στερήσεις αλλά με αφοσίωση στον στόχο και χωρίς παρεκκλίσεις από αυτόν. Ήταν η σχολή πρώτης μου επιλογής, οπότε, είμαι ευχαριστημένος και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς και την αδελφή μου για την υποστήριξη, τους φίλους που ήταν δίπλα μου αλλά και τους καθηγητές μου στο σχολείο και στο φροντιστήριο «Άνοδος» για την πολύτιμη βοήθεια τους».

Βασιλική Ασημακοπούλου – Λύκειο Πελοπίου

Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης – Αλεξανδρούπολη

«Είχα λίγη αγωνία μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα, αλλά όλα πήγαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενη. Θα ήταν παράλειψη, να μην ευχαριστήσω τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άνοδος» για την βοήθεια και υποστήριξη τους αλλά και την οικογένεια μου που ήταν δίπλα μου σε όλη αυτή την προσπάθεια».

Ξένια Δημητροπούλου – 4ο Λύκειο Πύργου

Τμ. Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών

«Νιώθω απίστευτη χαρά γιατί πέτυχα τη σχολή που ήταν η 2η επιλογή και μου αρέσει πολύ.  Για την επίτευξη του στόχου μου, είχα δίπλα μου την οικογένειά μου και όλους τους καθηγητές μου, που με βοήθησαν και με στήριξη, γι’ αυτό και τους ευχαριστώ».

Μαρία -Διονυσία Χατζοπούλου – 2ο Λύκειο Πύργου

Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Ναυτικού

«Νιώθω χαρά και ανακούφιση, μετά το άγχος και την αγωνία που είχα και κατά την προετοιμασία και στην αναμονή των αποτελεσμάτων. Αλλά, όλα πήγαν καλά και θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς που με στήριξαν σε όλη αυτή την προσπάθεια, καθώς επίσης τους καθηγητές μου στο φροντιστήριο «Άνοδος» και τον κ.Κοπανιτσάνο από το «Ορόσημο – Θαλής». Από εδώ και πέρα υπάρχει ανυπομονησία, γιατί ο στρατός είναι μια πρόκληση».

Γιώργος Πισιμίσης – 4ο Λύκειο Πύργου

Σχολή Αστυφυλάκων

«Νιώθω ήρεμος και ικανοποιημένος που η προσπάθειά μου απέδωσε καρπούς και πέρασα στη σχολή που είχα ως πρώτη επιλογή!  Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον καθηγητή μου Σάκη Παπαδόπουλο στην έκθεση και τον μαθηματικό μου .Επίσης χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Πύργου και ιδιαίτερα στον καθηγητή της Πληροφορικής που με στήριξε σε όλα δύο χρόνια τώρα»!

Βάσω Φεφλέ – Λύκειο Κρεστένων

Τμ. Ψυχολογίας – Παν. Κρήτης

«Μετά από μια κουραστική χρονιά το όνειρο μου γίνεται επιτέλους πραγματικότητα. Κατάφερα να μπω στο τμήμα Ψυχολογίας στην Κρήτη, που άλλωστε ήταν και η πρώτη μου επιλογή και είμαι απόλυτα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά τους γονείς μου και την οικογένεια μου, καθώς επίσης και τους καθηγητές μου στο ΓΕΛ Κρεστένων και στο Φροντιστήριο ΑΛΜΑ που ήταν δίπλα μου σε όλα και με στήριζαν καθημερινά. Είμαι αισιόδοξη για το μέλλον ήταν κάτι που ήθελα από την αρχή, συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και καλή αρχή σε όλους μας».

Χρυσάνθη Παπαδοπούλου – 1ο Λύκειο Πύργου

Νομική Θεσσαλονίκης

«Η πιο ωραία μέρα της ζωής μου είναι σήμερα αφού πέρασα στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με βοήθησαν να κάνω τα όνειρα μου πραγματικότητα, τους καθηγητές μου που μου μετέδωσαν τη γνώση τους και την εμπειρία τους, αλλά και όλους όσοι πίστευαν σε ‘μένα και με στήριζαν συνέχεια. Συγχαρητήρια σε όσους πέρασαν στις σχολές της επιλογής τους και καλή δύναμη στα παιδιά που ξεκινάνε την προετοιμασία τους· και να θυμούνται ότι οι πανελλήνιες είναι το εισιτήριο για μία διαφορετική ζωή, αρκεί να το πιστέψουν και να αγωνιστούν για αυτό».

Αντώνης Αλεξόπουλος – 2ο ΕΠΑΛ Πύργου

(1ος) ΤΕΦΑΑ Παν. Θεσσαλίας –Τρίκαλα

«Νιώθω πολύ χαρούμενος με την εισαγωγή μου στα ΤΕΦΑΑ διότι ήταν το όνειρο μου από μικρό παιδί. Τώρα θέλω να τελειώσω τις σπουδές μου ώστε να πραγματοποιήσω τα όνειρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω για μια ακόμα φορά τους φροντιστές μου και τους γονείς μου γιατί δεν θα είχα καταφέρει τους στόχους μου χωρίς αυτούς. Τέλος θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά όπου πέρασαν και καλή σταδιοδρομία και στους μαθητές όπου δίνουν πανελλαδικές εξετάσεις καλή επιτυχία και ότι με υπομονή και προγραμματισμό όλα γίνονται»!

Βασιλική Σιδηροκαστρίτη – 4ο Λύκειο Πύργου

Πολιτικές επιστήμες και δημόσια διοίκηση ΕΚΠΑ

«Είμαι πολύ χαρούμενη που πέτυχα τον στόχο μου καθώς μια δύσκολη χρόνια έφτασε στο τέλος της και στέφθηκε με επιτυχία χάρη στην εισαγωγή μου στην πρώτη σχολή της επιλογής μου..ένας νέος κύκλος ανοίγει και περιμένω με ανυπομονησία αυτό το νέο ξεκίνημα. Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω θερμά όσους συνέβαλαν στην επιτυχία μου, την οικογένεια μου και φυσικά τις καθηγήτριες μου που πίστεψαν εξαρχής στις δυνατότητες μου».

Αλέξης Κωνσταντόπουλος – 4ο Λύκειο Πύργου

Χημικών Μηχανικών Πάτρας

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος αφού πέρασα στη σχολή που επιθυμούσα από την αρχή. Η επίτευξη του στόχου αυτού ήταν δύσκολη και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους καθηγητές μου η συμβολή των οποίων ήταν καθοριστική. Τώρα αρχίζει ένας νέος κύκλος με πολύ ενδιαφέρον αφού θα ασχοληθώ με τις σπουδές μου».

Χριστίνα Καραμπίνη – 2ο Λύκειο Πύργου

Χημικό Πατρών

«Τα συναισθήματα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων είναι ανάμεικτα και σίγουρα έντονα. Πέτυχα στη σχολή της επιλογής μου, Χημικό Πατρών και δεν μπορώ να κρύψω τη χαρά μου! Νιώθω τους κόπους τόσων χρόνων να αμείβονται επάξια. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τους καθηγητές μου και το Θεό που ήταν δίπλα μου σε κάθε μου βήμα. Υγεία και καλή σταδιοδρομία σε όλους τους επιτυχόντες»!

Αγγελική Μπουλαλά – 1ο Λύκειο Πύργου

Χημικό Πατρών

«Παρ’ όλο που ήταν μια δύσκολη και απαιτητική χρονιά, στο τέλος ανταμείφθηκαν οι κόποι μου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους γονείς μου, τους καθηγητές του σχολείου μου και ιδιαίτερα τους καθηγητές του φροντιστηρίου «Άνοδος» για την πολύτιμη βοήθειά τους».

Δημήτρης Πλέσσας – 2ο ΕΠΑΛ Πύργου

Τμ. Οικονομικών Επιστημών – Παν. Πατρών

«Πέτυχα την εισαγωγή μου στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών, και γι’ αυτό το στόχο προσπάθησα πολύ κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Θέλω να ευχαριστήσω τους γονείς μου που με στήριξαν πολύ, τους καθηγητές του σχολείου μου ειδικά την κα Πυριοχου που μου έκανε Οικονομικά, όπως επίσης και το φροντιστήριο «Ανάλυση» για την στήριξη τους

Αρβανίτης Κώστας

ΓΕΛ Βαρθολομιού

Μηχανολόγων Μηχανικών Πολυτεχνείο Πάτρας

«Έδωσα αγώνα για να πετύχω το στόχο μου που ήταν και η πρώτη επιλογή μου. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές ετοιμάζομαι για την ακαδημαϊκή ζωή. Ευχαριστώ τους γονείς και τους καθηγητές μου που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν. Μετά το πτυχίο μου θα κυνηγήσω το μεταπτυχιακό και γιατί όχι μια θέση στο εξωτερικό».

Χόκια Νίκη  ΕΠΑΛ Αμαλιάδος

Οικονομικό Πάτρας

«Η συγκεκριμένη σχολή που πέτυχα ήταν επιλογή μου. Μόλις πάρω με το καλό το πτυχίο μου  θα επιστρέψω στην Αμαλιάδα και θα ασχοληθώ με το Λογιστικό γραφείο του πατέρα μου. Ευχαριστώ τους γονείς μου, τους καθηγητές μου και το φροντιστήριο «Πυθαγόρας» για την στήριξη που μου παρείχαν».

Χόκια Αγγελίνα  1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας

Νομική Θεσσαλονίκης

«Πέτυχα τον στόχο μου μετά από σκληρό αγώνα. Ευχαριστώ τους γονείς μου και τους καθηγητές μου τόσο στο Λύκειο όσο και στο φροντιστήριο «Πυθαγόρας».  Η Νομική Σχολή προσφέρει πολλές διεξόδους: δικηγορία, διπλωματικό σώμα, νομικός σύμβουλος. Είναι πολύ νωρίς για να ξέρω ακόμη».

Θεοδωρακόπουλος Σωτήρης

1ο ΓΕΛ Αμαλιάδος

ΣΜΥΑεροπορίας (Διοικητικής –Εφοδιαστικής υποστήριξης )

«Πέτυχα με κόπο τον στόχο μου και μάλιστα πρώτος σε σειρά κατάταξης. Η σχολή ήταν και η πρώτη μου επιλογή. Ευχαριστώ την οικογένειά , τους καθηγητές μου και τα φροντιστήρια «Επιστημονικό» και «Φυσικών Επιστημών». »