ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΒΑΛΙΩΝ – ΕΝΙΠΕΑΣ ΛΑΝΤΖΟΙΟΥ: 1 – 0 : Επικράτησε αυτός που είχε την ουσία…

Με το «δεξί» ξεκίνησε τις φετινές του υποχρεώσεις στην Α1 κατηγορία ο πάντα δυνατός στην έδρα του Ολυμπιακός Σαβαλίων, επικρατώντας με σκορ 1 – 0 του φιλόδοξου Ενιπέα, που έχασε γκολ με το «τσουβάλι» στο α΄ μέρος έχοντας και δυο δοκάρια, ενώ στην επανάληψη δεν «υπήρχε» στο γήπεδο, και δεν μπόρεσε να πάρει ούτε το «Χ» που άξιζε! Μόλις στο 2΄ο Σταυρούλιας μπήκε από δεξιά , όμως ο Κουρλός έπεσε ωραία στα πόδια του και έσωσε! Στο 8’ βολέ του Τριανταφύλλη έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 18΄, ο Στροφύλλας μπήκε μόνος του, όμως ο Κόλλιας, ήταν παρών! Όπως επίσης και στο 20΄ σε σουτ του Τσαντίλη! Στο 21΄σε σύγχυση στην περιοχή των Σαβαλίων ο Τριανταφύλλης  «σημάδεψε» το δοκάρι, του Κόλλια ! Στο 26΄ωραίο φάουλ του Τσαντίλη στην περιοχή, σε κενή εστία δεν μπόρεσε κανείς να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα! Στο 39΄ο Χοτζάι ως από μηχανής «Θεός» έδιωξε επί της γραμμής τέρματος  σουτ του Στροφύλλα, ενώ στο 40΄, φοβερό αριστερό βολέ του Μπατζακόπουλου, στο οριζόντιο δοκάρι του εξουδετερωμένου Κόλλια! Όμως στην επανάληψη το σκηνικό άλλαξε, με τα Σαβάλια να μπαίνουν δυνατά και στο 55΄φοβερό βολέ του Μπούτσι, έδιωξε εντυπωσιακά ο Κουρλός! Στο 56΄νεα εκπληκτική απόκρουση του Κουρλού  σε φάση καρμπό0ν, όμως στο 58΄σε σύγχυση στην περιοχή του Ενιπέα, επωφελήθηκε ο προωθημένος Ν. Μπογονικολός, και με κοντινό βολέ, έγραψε το 1 – 0! Έκτοτε τα Σαβάλια κράτησαν καλά στην άμυνα, παίζοντας με αντεπιθέσεις,  δίνοντας χώρο στον Ενιπέα που όμως δεν είχε τη μεγάλη φάση για γκολ, με εξαίρεση τη φάση του 65΄, όπου διαμαρτύρεται για πέναλτι πάνω στον Στροφύλλα, όμως ο διαιτητής Μαρκαντωνάτος ήταν κοντά στη φάση!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κόλλιας, Μπογονικολός Ν., Μαρκόπουλος Μ., Σαβανίδης, Χοτζάι, Αβραμόπουλος(90΄Κάσσας), Τσακοπιάκος Κ., Κολτσίδας(87΄Τσακοπιάκος Α.), Μαρκόπουλος Χ., Σταυρούλιας, Μπούτσι(94΄Τσακοπιάκος Χ.).

ΕΝΙΠΕΑΣ: Κουρλός, Βαγγόπουλος(85΄ Αστερόπουλος), Γκουβέρος(46΄Δαλαβούρας), Τσαντίλης, Κωτσάκης, Κύτταρης, Γκρίλλας, Δούλος, Στροφύλλας, Τριανταφύλλης, Μπατζακόπουλος(59΄ Καλαντζής).