Ηλεία

Ο Άγγελος οδηγείται στην τελευταία του κατοικία…

Ακούστε το άρθρο

Θετική ήταν η απάντηση της εισαγγελέως Αμαλιάδος στο αίτημα της οικογένειας Φιλιπποπούλου στο διορισμό τεχνικού συμβούλου για την διενέργεια νεκροτομής-νεκροψίας της σορού του Άγγελου.

Η νομική απεμπλοκή λύνει τα χέρια της οικογένειας και ίσως και αύριο να γίνει η κηδεία του αγαπημένου τους προσώπου.

Η νομική εκπρόσωπος της οικογένειας κ. Στεργιοπούλου Χρυσή, έφθασε χθες το πρωί στα δικαστήρια Αμαλιάδος συνοδευόμενη από την πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αμαλιάδος κ. Παναγιωτάρα Νατάσσα. Η δικηγόρος συναντήθηκε με την εισαγγελέα, κατέθεσε το αίτημα της οικογένειας για διορισμό τεχνικού συμβούλου και λίγο μετά τις 12.30 το μεσημέρι εξεδόθη η θετική απόφαση της εισαγγελέως.

«Εμπιστοσύνη στην Δικαιοσύνη»

Αμέσως μετά η κ. Στεργιοπούλου Χρυσή, δικηγόρος Πατρών , εκπρόσωπος της οικογένειας του Άγγελου Φιλιππόπουλου δήλωσε:« Η Εισαγγελία Αμαλιάδας ικανοποίησε άμεσα το αίτημα για διορισμό τεχνικού συμβούλου οπότε μπορούν να συνεχίσουν οι διαδικασίες και να ολοκληρωθεί η νεκροτομή –νεκροψία της σορού του άτυχου Άγγελου Φιλιππόπουλου. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Η κηδεία θα ακολουθήσει το δρόμο της άμεσα. Η σορός θα αποδοθεί στην οικογένεια για να εκτελέσει το τελευταίο καθήκον»

«Δίπλα στην οικογένεια»

Η κ. Παναγιωτάρα Νατάσσα πρόεδρος Εργατικού Κέντρου Περιφέρειας Πρωτοδικείου Αμαλιάδας δήλωσε αμέσως μετά την έκδοση της απόφασης από την εισαγγελέα: «Το τονίζουμε πάντα αυτό γιατί πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να ξέρουν ότι το σπίτι του εργάτη  είναι πάντα ανοικτό για όλους. Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να  βρισκόμαστε με οικογένειες συναδέλφων που αδίκως χάνουν την ζωή τους σε εργατικά ατυχήματα, γιατί προφανέστατα πια αρκετοί εργοδότες  δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι αν ο εργάτης τους δεν είναι καλά ούτε οι ίδιοι θα μπορούν να παράξουν αυτό για το οποίο παλεύουν. Είμαστε δίπλα στην οικογένεια του Άγγελου Φιλιππόπουλου και θα κάνουμε ότι είναι δυνατόν για να βγεί η αλήθεια στην επιφάνεια. Και η αλήθεια είναι ότι τα εργατικά ατυχήματα είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι, βαραίνουν αποκλειστικά τον εργοδότη»

Όλη η επικαιρότητα