Πανηλειακός: Νέο τεστ σήμερα στα Μακρίσια

Ένα ακόμα φιλικό – εκτός έδρας αυτή τη φορά – στα Μακρίσια με αντίπαλο την τοπική ομάδα θα δώσει σήμερα στις 6.30μ.μ. ο Πανηλειακός. Σε ένα γήπεδο μικρό, από αυτά που θα συναντήσουν οι ερυθρόλευκοι στον 5ο όμιλο, ο Γ. Λαγός θέλει να δει πως θα αντιδράσουν οι ποδοσφαιριστές του, ενώ θα είναι άλλο ένα δείγμα για το χρειάζεται ακόμα η ομάδα.

Στα μεταγραφικά, η διοίκηση προχωρά το πλάνο που είχε θέσει εξαρχής και έχει στα σκαριά δύο καλές προσθήκες που θα προκαλέσουν αίσθηση. Αν αυτές οι κινήσεις ευοδωθούν, θα είναι πιθανότατα και οι τελευταίες για φέτος.

Νέα ανακοίνωση για τα διαρκείας

Χθες, παράλληλα οι ιθύνοντες της ομάδας εξέδωσαν νέα ανακοίνωση – κάλεσμα για τα διαρκείας στην οποία αναφέρονται τα εξής:« Ο αγώνας είναι διαρκείας.  Η προσπάθεια μεγάλη. Διαρκείας πρέπει να είναι και η στήριξη στον Πανηλειακό μας .  Ο καθένας στη θέση του. Αυτοί που πρέπει στον αγωνιστικό χώρο, οι υπόλοιποι στην εξέδρα.  Όλοι μαζί για να τα καταφέρει και πάλι η ομάδα μας. Μια κάρτα διαρκείας σε περιμένει. Για να είσαι εκεί που πρέπει, όταν πρέπει.  Με το χειροκρότημα και τη φωνή σου να συμβάλεις στην υλοποίηση του στόχου.  Υπάρχουν κάρτες διαρκείας με τιμές για κάθε φίλο της ομάδας. 
Προετοιμάσου για να μπορείς να δεις με το χαμηλότερο δυνατό κόστος όλους τους αγώνες της ομάδας μας.  Προμηθεύσου την κάρτα-διαρκείας για τους εντός έδρας αγώνες του Πανηλειακού για την περίοδο 2018-19 από την κυρία Πατρούλα Παναγοπούλου (τηλ. 693 0875971)».