ΠΑΟ Βάρδας: Ικανοποίηση για την εμφάνιση στη Μεσσήνη!

Ικανοποίηση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΠΑΟΒ, όχι μόνο για την άνετη νίκη στο φιλικό της Μεσσήνης την περασμένη Τετάρτη, αλλά κυρίως για την απόδοση που είχαν! Ο τεχνικός Μίκι Τσίρκοβιτς είχε μια πολύ καλή ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα, τη στιγμή μάλιστα που στην ομάδα της Βουπρασίας το βάρος δίνεται κυρίως στο κομμάτι του “μονταρίσματος” αυτό το διάστημα. Για την οποία ήταν το τέταρτο φιλικό ως τώρα, ενώ για τους γηπεδούχους Νησιώτες το δεύτερο ως τώρα αλλά το πρώτο για τον νέο τεχνικό Νίκο Κακαλέτρη (που πρόσφατα πήρε τη θέση του αποχωρήσαντα Κ. Κλάδη).

                       Πολύ καλές εντυπώσεις από Νούσαν Πέκεζ!

Ο Ντούσαν Πέκεζ (Duŝan Pekez), έκανε το ντεμπούτο του, αποτελώντας την πιο πρόσφατη χρονικά μεταγραφή. Είναι κεντρικός αμυντικός, γεννήθηκε στις 9/9/1995, έχει ύψος 1,87 και έχει αγωνιστεί σε, Μεσολόγγι 2008, ΑΕ Παλαιοπαναγιάς, Ναυπακτιακό Αστέρας, ΑΕ Μεσολογγίου, ΠΑΟ Κρουσώνα Κρήτης και Ατρόμητο Αντιρρίου την τελευταία διετία (Α’ Αιτ/νίας). Κατάγεται από ποδοσφαιρική οικογένεια, αφού ο πατέρας του Μίροσλαβ ήρθε από τη Σερβία στην Ελλάδα οικογενειακώς το 1999 και αγωνίστηκε στο Ναυπακτιακό. Λίγα χρόνια αργότερα ο Ντούσαν ξεκίνησε στις μικρότερες υποδομές ποδοσφαιρικής ακαδημίας, και γενικότερα έχει μείνει στη χώρα. Πιθανότατα για τον ΠΑΟ Βάρδας αυτή να ήταν κι η τελευταία κίνηση μεταγραφικά, μετά κι όσες έχουν προηγηθεί.

* Όσον αφορά τη συνέχεια, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο σερί φιλικά και το Σάββατο και την Κυριακή, και τα δυο εντός έδρας. Ειδικότερα το Σάββατο η Βάρδα παίζει με το Καταστάρι Ζακύνθου και την επομένη με τον Πανμοβριακό Ριόλου. Με ώρα έναρξης 6.00 το απόγευμα.