ΠΑΟ Βάρδας: Πέρασε και από τη Μεσσήνη…

Την ανοδική της πορεία συνέχισε και χθες η ομάδα της Βάρδας , κερδίζοντας σε νεα φιλική αναμέτρηση στο Δημ. Στ. Μεσσήνης με σκορ 2 – ο, τον «νεοφώτιστο» στη Γ΄ εθνική κατηγορία , Πάμισο! Οι  «πράσινοι» έδειξαν και χθες ότι βρίσκουν σιγά- σιγά το δρόμο τους, καθώς και το αγωνιστικό προφίλ που θέλει ο τεχνικός τους Μίκι Τσίρκοβιτς, και σίγουρα θα είναι από τους πρωταγωνιστές του ομίλου τους!

Τα γκολ του αγώνα!

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Αχαιός σκόρερ Δημ. Μικελάτος που πέτυχε και τα δυο γκολ της αναμέτρησης! Έτσι  στο 20΄ανοιξε το σκορ, ύστερα από λάθος του Ντεμόλ, και «σφράγισε»  τη φιλική νίκη της ομάδας του στο 75΄, όταν εκμεταλλεύτηκε και πάλι νέο λάθος στο χώρο της μεσαίας γραμμής των γηπεδούχων, και στην αντεπίθεση σκόραρε, για το τελικό 0 – 2!

ΠΑΜΙΣΟΣ (Κακαλέτρης): Τρακάκης, Σ. Δημητρακόπουλος, Σαραντόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Γιαζίντ, Καρβάλιο, Ντεμόλ, Ν’ Γκονγκο, Ηλιόπουλος, Σέγκμπια. (Αγωνίστηκαν ακόμα και οι: Κωστάκης, Αριστομενόπουλος, Γκίτσης, Μπεσσής, Μωράκης, Οδ. Δημητρακόπουλος, Κατσιβαρδέας, Βλάχος, Καμπατσώρης).

ΠΑΟΒ (Τσίρκοβιτς): Λαδάς (30΄ Δημόπουλος –60΄ Κωνσταντινόπουλος ), Ζέλιος, Αγουρίδης , Δ. Νικολόπουλος, Ξύδης, Λιόσης, Πολίτης Γ., Ντόμας, Γούρμος , Μικελάτος, Μπούνας .(Αγωνίστηκαν ακόμα και οι: Βραχνής, Σιδέρης, Νικολόπουλος Θ., Πέκεζ , Βρεττάκης, και Ραμαντάνης). Απών ήταν ο τραυματίας Π. Πολίτης, ο Σώκκαλης(άρρωστος) και ο Ντάζος(λόγω δουλειάς).

Το  Σάββατο με Καταστάρι και την Κυριακή με Πανμοβριακό  στη Βάρδα!

Επόμενα φιλικά για τους «πράσινους» είναι το ερχόμενο Σάββατο στη Βάρδα με το Καταστάρι Ζακύνθου, ενώ την επομένη θα υποδεχτούν και πάλι στην έδρα τους τον Πανμοβριακό!