ΠΑΟ Βάρδας: Σημάδια κούρασης…

Κουρασμένος  εμφανίστηκε ο ΠΑΟΒ , στα δυο τελευταία του φιλικά με  Καταστάρι και Πανμοβριακό, από τις συνεχείς προπονήσεις και φιλικά. Και  όλα  αυτά  επειδή  η προετοιμασία  έχει περάσει στο τελικό στάδιο, όπου γίνεται το φορμάρισμα,  και ο προπονητής προσπαθεί να μοντάρει μέσα από φιλικά την ενδεκάδα.

Τα πράγματα για τον τεχνικό του ΠΑΟΒ Μίκι Τσίρκοβιτς γίνονται ακόμα πιο δύσκολα δεδομένου ότι υπάρχουν απουσίες λόγω τραυματισμών, αλλά και παίκτες οι οποίοι εντάχθηκαν στην ομάδα με καθυστέρηση.

Αυτό απαιτεί το χρόνο του, καθώς έχουμε να κάνουμε με κομμάτια, τα οποία θα πρέπει να ενωθούν, για να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο.

Έτσι  δεν μπορεί η ομάδα να έχει την απόδοση π.χ. που είχε την περασμένη Τετάρτη  στη Μεσσήνη, κόντρα στον Πάμισο. 

Ήδη στα γνωστά προβλήματα των τραυματιών, Π. Πολίτη  και Ραμαντάνη, προστέθηκε και  αυτό  του νεαρού Λευτέρη  Στεργιόπουλου που  τραυματίστηκε , στο φιλικό της Κυριακής  με τον Πανμοβριακό!

Χθες η προπόνηση  έγινε χωρίς την παρουσία  του Μ. Τσίρκοβιτς(ελέω προβλήματος  υγείας), ενώ επόμενο φιλικό  είναι  την ερχόμενη Τετάρτη  στο Τραγανό, κόντρα στη «νεοφώτιστη» Νίκη!