Συνελήφθη συμμορία που ξάφριζε σπίτια στην Πάτρα

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 34 χρόνων είχαν διαπράξει συνολικά 26 διαρρήξεις

Κρατούσαν τα χρήματα και τα… ρούχα και πωλούσαν σε κλεπταποδόχους τα κοσμήματα, τις ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που έκλεβαν από τα σπίτια διαφόρων περιοχών της Πάτρας, δυο αλλοδαποί ηλικίας 35 και 34 χρόνων που είχαν διαπράξει συνολικά 26 διαρρήξεις.

Η δράση τους κράτησε από τον Φεβρουάριο ως και τον Απρίλιο του 2017, οπότε εισέβαλαν στα σπίτια στην Πάτρα, στον  Άγιο Βασίλειο, στο Ακταίο, στο Ρίο και στο Καστρίτσι παραβιάζοντας πόρτες και παράθυρα με διαρρηκτικά εργαλεία. Η αξία των κλοπιμαίων που αποκόμισαν από τις κλοπές ξεπερνά τα 25.000 ευρώ.

Οι άνδρες της Ασφαλείας Πατρών που εξιχνίασαν τις κλοπές, εξακρίβωσαν, τα πλήρη στοιχεία και δυο αλλοδαπών ηλικίας 45 και 42 χρόνων, οι οποίοι αγόραζαν κλοπιμαία από τους δράστες. Και αυτοί περιλαμβάνονται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος στην κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε συμμορία και διακεκριμένες κλοπές που σχηματίστηκε σε βάρος των δυο διαρρηκτών και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

via