Life

Τι είδους γάμο ετοιμάζουν τα ζώδια!

Ακούστε το άρθρο

Κριός

Η Κριός θέλει έναν γάμο απλό και λιτό, που θα μπορεί να διασκεδάσει με τα αγαπημένα της άτομα. Η δεξίωση δεν θα έχει πυροτεχνήματα και υπερβολές, αλλά θα είναι μια γιορτή, όπου όλοι θα περάσουν καλά και θα μείνουν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Το νυφικό που θα επιλέξει, θα είναι ένα λευκό φόρεμα από σατέν. Της αρέσουν πολύ τα λευκά λουλούδια, έτσι η ανθοδέσμη αλλά και ο στολισμός της εκκλησίας και του αυτοκινήτου θα είναι ανάλογος.

Ταύρος

Δίνει μεγάλη σημασία στην καλαισθησία, έτσι θέλει χρόνο πολύ για να επιμεληθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια. Δεν της αρέσουν οι φανταχτερές δεξιώσεις, αλλά θα επιδιώξει να υπάρχει αρμονία και καλό γούστο, τόσο στο μυστήριο, όσο και στο χώρο της δεξίωσης. Θα προτιμήσει ένα ρομαντικό νυφικό από ταφτά, άσπρο ή ροζ και ο στολισμός θα είναι στα αντίστοιχα χρώματα. Είναι πρακτικός άνθρωπος και διαθέτει φαντασία, οπότε δε θα διστάσει να φτιάξει μόνη της τις μπομπονιέρες.

Δίδυμοι

Ο γάμος της θα είναι ένα ξέφρενο πάρτι, στο οποίο θα περάσουν όλοι καλά και θα μιλούν γι’ αυτόν για καιρό! Έχει εκκεντρικές ιδέες και θα επιλέξει να βάλει ένα sexy νυφικό, που θα έχει αποκαλυπτικό μπούστο ή θα αναδεικνύει τα καλλίγραμμα πόδια της. Θα δώσει μεγάλη βάση στη δεξίωση και θα επιμεληθεί με ιδιαίτερη προσοχή την μουσική, γιατί και λατρεύει το χορό και θέλει να διασκεδάσουν όλοι.

Καρκίνος

Προτεραιότητα για την Καρκίνο και την ημέρα του γάμου της έχει το συναίσθημα. Ονειρεύεται το γάμο της από μικρή ηλικία και όταν φτάνει εκείνη η στιγμή, πρέπει όλα να έχουν οργανωθεί με απόλυτη τελειότητα. Θέλει να περάσει την πιο ρομαντική βραδιά της ζωής της, πλάι στον καλό της. Θα διοργανώσει έναν ρομαντικό γάμο, με πολλά λουλούδια και… πολλά μέτρα τούλι! Το νυφικό που θα επιλέξει θα είναι στο ίδιο ύφος, πλούσιο κι εντυπωσιακό, το μόνο ακραίο στοιχείο του ίσως να είναι ένα προκλητικό μπούστο.

Λέων

Θα αφήσει εποχή με το γάμο της! Φυσικά, θέλει χρόνο μπροστά της, για να μπορέσει να διοργανώσει και την παραμικρή του λεπτομέρεια, δε θα αφήσει τίποτα για την τελευταία στιγμή, για να είναι σίγουρη πως ο γάμος της θα αφήσει εποχή, για τη μεγαλοπρεπεια και την πολυτέλεια του. Θα επιλέξει ένα νυφικό επώνυμου σχεδιαστή, που θα τονίζει την αρχοντιά της και θα συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα πάνω της. Στην τελετή θα χοροστατεί ο Μητροπολίτης και η δεξίωση θα γίνει σίγουρα σε κάποιο “κτήμα”.

Παρθένος

Όλα πρέπει να είναι στην εντέλεια. Η οργάνωση του γάμου θα γίνει με απίστευτη προσοχή, θα επιμεληθεί και την παραμικρή λεπτομέρεια, ώστε όλα να πάνε καλά. Επειδή ξέρει ότι θα αγχωθεί πολύ, ξεκινά την προετοιμασία από τη στιγμή που θα δεχθεί την πρόταση γάμου-ίσως και λίγο νωρίτερα! Θα επιλέξει ένα νυφικό απλό και δεν θα τολμήσει υπερβολές, ούτε στο στολισμό, ούτε στη δεξίωση. Εκεί που θα δώσει ιδιαίτερη προσοχή όμως, είναι στην περιποίηση των καλεσμένων της. Το φαγητό και το ποτό θα είναι άφθονα και της καλύτερης ποιότητας!

Συνέχεια άρθρου εδώ

Όλη η επικαιρότητα