Ελλάδα

Άγριο φονικό στους Θρακομακεδόνες: Τον στραγγάλισαν με ζώνη και τον λήστεψαν

Ακούστε το άρθρο

Θύμα άγρια δολοφονίας με κίνητρο τη ληστεία έπεσε ένας 65χρονος άντρας που ζούσε μόνος του στο σπίτι του, επί της οδού Ιωάννη Λιόση 84, στους Θρακομακεδόνες.

Γείτονες κάλεσαν χθες το βράδυ την Αστυνομία, όταν είδαν την πόρτα ανοιχτή και αυτό τους τράβηξε την προσοχή, ενώ όσο και αν φώναζαν ο 65χρονος γείτονάς τους δεν απαντούσε.

Αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο εντόπισαν μέσα στο σπίτι νεκρό τον άτυχο άντρα πεσμένο στο πάτωμα του υπνοδωματίου του και στραγγαλισμένο με μία ζώνη, ενώ το σπίτι του ήταν άνω-κάτω και εμφανώς ερευνημένο, που καθιστά οφθαλμοφανές το κίνητρο της ληστείας.

Μακροσκοπικά το θύμα φάνηκε να είναι νεκρός το τελευταίο 48ωρο, πριν εντοπιστεί, άρα πιθανόν το έγκλημα να έγινε τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής, ωστόσο αυτό θα γίνει πιο σαφές από τον ιατροδικαστή στη νεκροψία-νεκροτομή που θα ακολουθήσει.

Η πόρτα δεν ήταν παραβιασμένη και έτσι είτε αιφνιδίασαν οι δράστες το θύμα και αμέσως συνεπλάκησαν μαζί του, οδηγώντας τον στο υπνοδωμάτιο όπου τον στραγγάλισαν με τη ζώνη, είτε κατάφεραν να εισέλθουν στο σπίτι χωρίς να αφήσουν ίχνη παραβίασης και τον αιφνιδίασαν μέσα στο υπνοδωμάτιο.

Τις έρευνες έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και μεταξύ άλλων, προσπαθούν να εντοπίσουν τις κινήσεις των δραστών από τυχόν κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης από διπλανά σπίτια που ενδεχομένως να έχουν και συνήθως υπάρχουν σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή με τέτοιου είδους υποδομή.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα