Αχαϊα

Άραξος: Βρήκε και παρέδωσε τσάντα με χιλιάδες ευρώ στο Αεροδρόμιο – Αστυνομικός εν ώρα υπηρεσίας

Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικός που υπηρετεί στο Αεροδρόμιο του Αράξου, βρήκε και παρέδωσε τσάντα που είχε 5.000 ευρώ! Επίσης, μέσα είχε πολύτιμα έγγραφα για τον ιδιοκτήτη της τσάντας και διαβατήρια.

Η κίνηση του αστυνομικού, μας έκανε όλους ιδιαίτερα υπερήφανους όπως και τον Αερολιμενάρχη Γιώργο Γκουβίτσα. Συγκινημένος ο κ. Γκουβίτσας, έγραψε: «Ένας αστυνομικός που υπηρετεί χρόνια στο Αεροδρόμιο του Αράξου, (ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΠΑΙΔΙΆ ΠΟΥ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ) βρήκε εδώ μια τσάντα που ξέχασε επιβάτης με 5.000 ευρώ και την παρέδωσε στον διοικητή του χωρίς να δεχτεί τα εύρετρα που ορίζει ο νόμος και χωρίς να θέλει να δημοσιευθεί το όνομά του. Χίλια μπράβο Λεβέντη μου, τα παιδιά σου θα μεγαλώσουν με τις πιο ηθικές αξίες», αναφέρει ο κ. Γκουβίτσας, τονίζοντας ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός αποτελεί φωτεινό παράδειγμα για όλους μας! ΕΙΣΑΙ ΦΩΤΕΙΝΌ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!
 

Πραγματικά, θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα για όλους μας, αν και δεν είναι η μοναδική φορά, που βλέπουμε συνανθρώπους μας, να παραδίδουν πολύτιμα αντικείμενα που βρίσκουν. Συγκινητικό και συνάμα ελπιδοφόρο, όχι για τις νέες δύσκολες συνθήκες της οικονομικής κρίσης, αλλά της κρίσης αξιών. Συγχαρητήρια στον αστυνομικό για τη στάση του, απέναντι σε ένα τέτοιο γεγονός.

Β. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ

Όλη η επικαιρότητα