Προγνωστικά

Άρχοντας: Προγνωστικά κουπόνι οπάπ

Ακούστε το άρθρο

Επιστροφή στους κανονικούς μας ρυθμούς με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάμε να δούμε τις στοιχηματικές ευκαιρίες του Άρχοντα που προκύπτουν στο κουπόνι οπάπ από σήμερα μέχρι Δευτέρα.

Σάββατο: Πάντα σε πρώτο πλάνο τα ματς της Σούπερ Λιγκ και το Σάββατο έχουμε τρία ματς. Αρχικά ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγάλει το χαμηλό διπλό στην έδρα του ΟΦΗ, ενώ δεν θα κακό πέσει η ισοπαλία στο Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Γιάννινα σε καμιά από τις δύο ομάδες. Λίγα πράγματα και στο ΑΕΚ – Πανιώνιος, με τα 2-3 Goals να είναι ένα λογικό ποντάρισμα.

Ενδιαφέρουσα αγωνιστική στην Πρέμιερ Λιγκ της Αγγλίας, με το Γουότφορντ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 19.30 να ξεχωρίζει. Μάλλον ήρθε η ώρα για την πρώτη ήττα των γηπεδούχων και το διπλό δίνεται στο 1,95 από την Sportingbet.

Δεν λείπουν τα ντέρμπι στην Γερμανία, όπως το Μπάγερν – Λεβερκούζεν, που δεν έχει και πολλά να μας προσφέρει. Με λίγη τύχη μπορεί να περάσει το Over 2,5. Στο επίσης ντέρμπι ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ με την Σάλκε θα μας απασχολήσει ο άσος.

Επιλογές υπάρχουν και στην Serie A, όπως το goal/goal στο Νάπολι – Φιορεντίνα, ενώ το διπλό μπορεί να περάσει στο παιχνίδι της Φροζινόνε με την ανώτερη Σαμπντόρια. Στο 2,10 από την Interwetten.

Κυριακή: Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζεται η τρίτη αγωνιστική στην δική μας Σούπερ Λιγκ, όπου υπάρχουν κάποιες επιλογές. Λογικά θα βγουν οι άσοι στο ματς Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης και το Ατρόμητος – Λαμία, ενώ ο άσος ξεχωρίζει και στο Ξάνθη – Παναιτωλικός. Στην αναμέτρηση της Λάρισας με τον Παναθηναϊκό προκύπτει το καλοπληρωμένο Goal/Goal.

Στην Ευρώπη και αρχικά στην Serie A, τα φαβορί λογικά θα περάσουν, όμως λόγω αποδόσεων θα πάμε αλλού. Όπως στον άσο της Τζένοα κόντρα στην Μπολόνια. Στο 2,05 από την Vistabet.

Η επόμενη μας επιλογή έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και συγκεκριμένα από το Έβερτον – Γουέστ Χαμ. Ανώτεροι οι γηπεδούχοι, ειδικά στο ξεκίνημα της σεζόν και ο άσος συγκεντρώνει ποντάρισμα.

Στην Ισπανία προκύπτει φαβορί και δεν είναι άλλο από τον άσο της Σεβίλλης απέναντι στην Χετάφε. Ώρα να επιστρέψουν στα τρίποντα οι γηπεδούχοι με όλες τις προσφορές στοίχημα.

Δευτέρα: Το Άρης – Λεβαδειακός στο Χαριλάου κλείνει την τρίτη αγωνιστική στην Ελλάδα και όπως βλέπετε από τις αποδόσεις ο άσος έχει τον πρώτο λόγο στα προγνωστικά.

Μπόλικο ενδιαφέρον και στα πρωταθλήματα της Ευρώπης, με το Σπαλ – Αταλάντα να έρχεται από την Serie A και να μας δίνει το Under 2,5 λόγω της καλής άμυνας των γηπεδούχων.

Από τα σημεία που παίζονται είναι ο άσος της Σαουθάμπτον κόντρα στην Μπράιτον, καθώς η ποιοτική διαφορά των δύο ομάδων είναι δεδομένη. Στο 2,10 από την Winmasters.

Όλα πιθανά δείχνουν στο ματς της Πριμέρα Ντιβιζιόν ανάμεσα στην Χιρόνα και την Θέλτα, όμως οι δυνατότητες των δύο ομάδων μεσοεπιθετικά μπορούν να επιβεβαιώσουν το Goal/Goal.

Αυτά για το τετραήμερο που μας περιμένει, ενώ τα λέμε εκ νέου την Τρίτη με το νέο κουπόνι, που περιλαμβάνει την πρώτη αγωνιστική σε Champions και Europa League

Πηγή: arxondasbet.com ..Καλή τύχη!

Όλη η επικαιρότητα