Κόσμος

Άφηνε τον παιδόφιλο φίλο της να κακοποιεί σεξουαλικά την εγγονή της

Ακούστε το άρθρο

Στη φυλακή οδηγήθηκε μια γυναίκα στην Αυστραλία η οποία άφηνε τον σύντροφό της να εκμεταλλεύεται σεξουαλικά την 20 μηνών εγγονή της μπροστά στα μάτια της.

Το αρρωστημένο παιχνίδι ξεκίνησε όταν ο 35χρονος άνδρας αποκάλυψε στην 47χρονη γυναίκα πως είναι παθιασμένος με τα μικρά κορίτσια.

Η δικαστής Liesl Chapman χαρακτήρισε τις επιθέσεις κατά του νηπίου «απερίγραπτες και αποτρόπαιες», προσθέτοντας πως το κοριτσάκι υποφέρει σήμερα από εφιάλτες και αρνείται να μπει σε δωμάτιο στο οποίο υπάρχουν άνδρες.

Η 47χρονη γιαγιά καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4 ετών και 4 μηνών, ενώ ο παιδόφιλος θα μείνει για τουλάχιστον 10 χρόνια και 2 μήνες στη φυλακή.

«Ποιος θα μπορούσε να σκεφτεί πως μια γιαγιά θα επέτρεπε να συμβούν τέτοια πράγματα στην εγγονή της;», ανέφερε μεταξύ άλλων η δικαστής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει η εφημερίδα Adelaide Now, το ζευγάρι γνωρίστηκε διαδικτυακά. Σε κάποια από τις επικοινωνίες τους, ο 35χρονος ζήτησε από τη γυναίκα να του στείλει γυμνές φωτογραφίες από τα δυο της εγγόνια, με το μικρότερο από αυτά να είναι κάτω του ενός έτους. Εκείνη συμφώνησε και του έστειλε, ενώ τον Αύγουστο του 2017 επισκέφθηκαν με την εγγονή της το σπίτι του.

Οι αρχές εντόπισαν στην οικεία του παιδεραστή εκατοντάδες άσεμνες φωτογραφίες παιδιών. Παράλληλα ανακάλυψαν πως είχε δημιουργήσει προφίλ σε δημοφιλή μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου προσποιούταν τον έφηβο και προσπαθούσε να πείσει νεαρά κορίτσια να του στείλουν γυμνές φωτογραφίες…

Πηγή: newsbeast.gr 

Όλη η επικαιρότητα