Μεσσηνία

Έκρυβαν πάνω από 10.000 λίτρα κρασιού σε αποθήκη στην Καλαμάτα

Ακούστε το άρθρο

Περισσότερα από 11.000 λίτρα οινοπνευματωδών ποτών, για τα οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, βρέθηκαν μέσα σε αποθήκη σε τοπική κοινότητα του δήμου Τριφυλίας, στην Μεσσηνία και στην συνέχεια συνελήφθησαν τρία άτομα, ηλικίας 25, 27 και 55 ετών, αντίστοιχα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν αστυνομικοί της Ασφάλειας Καλαμάτας έκαναν έρευνα στην αποθήκη, με την βοήθεια στελεχών του τελωνείου, όπου βρήκαν 10.150 λίτρα κρασιού και 874 λίτρα τσίπουρου, για τα οποία, όπως προαναφέρθηκε, δεν είχαν καταβληθεί οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, 19 φυσίγγια, ένας γεμιστήρας πιστολιού, τέσσερα μαχαίρια και μία λόγχη.

Σύμφωνα με το τελωνείο Καλαμάτας, το ύψος των διαφυγόντων δασμών και φόρων, που αναλογεί στις παραπάνω ποσότητες οινοπνευματωδών ποτών, ανέρχεται σε 9.949,96 ευρώ.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Καλαμάτας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση.

Όλη η επικαιρότητα