Lifestyle

Έλληνας τραγουδιστής έφτασε κοντά στον εγκλεισμό του στο Δαφνί

Ακούστε το άρθρο

Τα προηγούμενα χρόνια μεσουρανούσε στην αθηναϊκή νύχτα και ήταν από τους τραγουδιστές εκείνους, που πάντα είχαν δουλειά. Μάλιστα, στην προ κρίσης εποχή, τότε που τα νυχτερινά κέντρα δούλευαν περισσότερες ημέρες και γέμιζαν ασφυκτικά, ο Χάρης Ακριτίδης ήταν από τα περιζήτητα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού.

Ωστόσο, τα πράγματα για εκείνον δεν πήγαν, όπως θα τα ήθελε. Τα προβλήματα υγείας «χτύπησαν» την πόρτα της οικογένειά του, κάνοντας τον να αποτραβηχτεί από τις πίστες. Όπως εξήγησε, ο ίδιος στην τηλεοπτική κάμερα της πρωινής εκπομπής του Epsilon, «Splash», τα τελευταία πέντε χρόνια δέχτηκε απανωτά χαστούκια.

«Την τελευταία πενταετία έφαγα πολλά χαστούκια. Αρρωσταίνει η μάνα μου. Αρρωσταίνει ο πατέρας μου και τον «χάνω». Είχα έναν πολύποδα πολύ σοβαρό κι έκανα δύο εγχειρήσεις για να ξαναφέρω στα ίσια τον λαιμό μου» αποκαλύπτει.

Το πρόβλημα το δικό του αποδείχτηκε πιο σοβαρό. Λίγο έλειψε να χάσει τη φωνή του, εξαιτίας μίας αποτυχημένης εγχείρησης, ενώ του πήρε πολύ καιρό μέχρι να επανέλθει.

«Έφτασα σε σημείο να χάσω τη φωνή μου. Έκανα μια εγχείρηση αποτυχημένη. Μετά ξεκίνησαν οι κρίσεις πανικού. Κόντεψα να φτάσω στο Δαφνί. Αν υπέγραφαν η γυναίκα μου και τα παιδιά μου θα με κρατούσαν στο Δαφνί» αποκάλυψε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ακριτίδης. Επίσης, αποκάλυψε ότι είχε φτάσει στο σημείο να χάνει τα λόγια από τα τραγούδια και να του τα υπαγορεύουν στην πίστα.

https://www.youtube.com/watch?v=4lP-pfXieq4

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα