Ηλεία Πολιτισμός

Έναρξη Χορευτικής Χρονιάς για την Dance LifeSteps

Ακούστε το άρθρο

Ύστερα από ένα δυνατό Καλοκαίρι
εμφανίσεων της ομάδας Red Life Steppers από Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου ανοίγει και πάλι τις πόρτες της η
Ακαδημία Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps,
υποδεχόμενη κάθε νέο και παλιό μέλος. Έντονο το χορευτικό ταξίδι τη σεζόν που
πέρασε και τα μέλη της Ακαδημίας μας υπόσχονται ακόμα πιο όμορφες και ποιοτικές
στιγμές με δουλειά βγαλμένη από συγκίνηση, αγάπη και μεράκι για χορό!

Η βασική χορογράφος της Ακαδημίας, κυρία Μαρία Πολίτη, έχοντας την εμπειρία των χοροαθλητικών αγώνων, στους οποίους οι μαθητές και μαθήτριές της αποσπούν αμέτρητα μετάλλια και διακρίσεις, της πολυετούς διδασκαλίας και την ανυπέρβλητη αγάπη της για την Τέχνη την οποία υπηρετεί, είναι σίγουρο πως μόνο για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα θα εργαστεί και αυτό θα επιτευχθεί!

Μέσα από παρουσιάσεις χορευτικών δεξιοτήτων και συμμετοχές σε αξιοσέβαστες διοργανώσεις του τόπου μας (ενδεικτικά μπορεί να αναφερθεί η Βραδιά της Λευκής Νύχτας ενώ σίγουρα οι εμφανίσεις  είναι πολύ περισσότερες) επιτυγχάνεται η παρουσίαση ενός μέρους της δουλειάς των μαθητών και μαθητριών της Ακαδημίας με τρόπο όμορφο και με ευαισθησία στην προστασία της εφηβικής ηλικίας από οτιδήποτε μεμπτό!

Ωστόσο στην Dance LifeSteps διοργανώνονται σεμινάρια από ιδιαίτερα γνωστά μέλη της Ακαδημίας, όπως και συνέβη την περασμένη σεζόν με την παρουσία του Oleksandr Bakharyev και της Δέσποινας Λαγουδάκη. Φυσικά ακόμα μεγαλύτερα ονόματα της χορευτικής σκηνής πρόκειται να παρουσιάσουν τη γνώση τους και αυτή τη χρονιά στα μέλη της Ακαδημίας!

Επιπλέον, αναμένεται ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στους χοροαθλητικούς αγώνες που λαμβάνει μέρος η Dance LifeSteps καθώς τα παιδιά εκπαιδεύονται με την καλύτερη δυνατή και ορθή τεχνική χορού και ήθος, αξίες που πηγάζουν από τη δασκάλα τους αλλά και από μία Κριτή Χοροαθλητικών Αγώνων, την κυρία Μ. Πολίτη.

Επίσης, η ευγενής άμιλλα είναι δεδομένη και ως προς την προπόνηση των μελών για απόκτηση ερασιτεχνικών ή επαγγελματικών διπλωμάτων χορού.

Η Ακαδημία αποτελεί πιστοποιημένο κέντρο εξέτασης των μαθητών για διπλώματα χορού, τα οποία παρακολουθεί, εξετάζει και απονέμει ο ίδιος ο Πρόεδρος της Εθνικής Χοροαθλητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος παρευρισκόμενος στο χώρο των παιδιών χωρίς αυτά να χρειάζεται να μετακινηθούν για την εξέτασή τους.

Τέλος, οι πιο λαμπρές παρουσίες συναντώνται στην μεγάλη χορευτική παράσταση της Ακαδημίας. Τελείται συνήθως στα τέλη Ιουνίου, όπου μαθητές, μαθήτριες, γονείς, λοιπά μέλη και φίλοι της Ακαδημίας Αθλητικού Χορού Dance LifeSteps γιορτάζουν και χαίρονται με την πρόοδο των παιδιών της Dance LifeSteps! Η συγκεκριμένη βραδιά κρύβει εκπλήξεις, όπως η παράσταση του Ιουνίου 2018 (Φώτο παράστασης Δημήτρης Παπαϊωάννου), όπου παρακολουθήσαμε μια δυναμικότατη έναρξη με τη φιλική συμμετοχή του Σωματείου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων και ένα ζεϊμπέκικο γεμάτο συγκίνηση από μέλος του ίδιου Σωματείου.

Η Ακαδημία ευχαριστεί το Σωματείο θερμά για την υποστήριξή του! Για 13η συνεχόμενη χρονιά, λοιπόν,  η Μαρία Πολίτη με τους μαθητές και τις μαθήτριές της πρόκειται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό  και να μας αποδείξουν για ακόμη μία φορά τους λόγους για τους οποίους βρίσκονται στην κορυφή.

Όσοι από εσάς θέλετε να ζήσετε
στιγμές σαν και αυτές που περιγράφονται πιο πάνω δεν έχετε παρά να απευθυνθείτε
στην Ακαδημία.  Εγγραφές καθημερινά από τις 6 μ. μ. έως
τις 10 μ. μ.  από  Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2018 στην έδρα της
Ακαδημίας στην οδό Κουντουριώτη 3 (κάθετος Πατρών) και για οποιαδήποτε
πληροφορία καλείτε στο 2621030313.

Όλη η επικαιρότητα