Ψυχαγωγία

Έξαλλος ο Γιώργος Μαυρίδης: Το BeatBuzzer δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ

Ακούστε το άρθρο

Με μία φορτισμένη ανάρτηση, ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκαθαρίζει οριστικά τις φήμες που ακούγονται το τελευταίο διάστημα για το μέλλον της νέας του εκπομπής στον ΑΝΤ1.

Το “BeatBuzzer” άλλαξε πρόσφατα ώρα και μέρα προβολής, πυροδοτώντας μια φημολογία για πρόωρο κόψιμο από τον αέρα, δεδομένου και της “χλιαρής” υποδοχής του κοινού στα τρία πρώτα επεισόδια που προβλήθηκαν.

Με μία φορτισμένη ανάρτηση στο Instagram, ο Γιώργος Μαυρίδης ξεκαθαρίζει ότι η εκπομπή δεν πρόκειται να κατηγορεί “πληρωμένους δημοσιογράφους και πάνελ” για συνεχείς επιθέσεις στο πρόσωπό του.

View this post on Instagram

Πίνουμε το καφεδάκι μας και συζητάμε για δουλειά.. ✌️😊#φραπέ #spon #tattooligans #molly #thessaloniki

A post shared by George Mavridis (@georgemavridis_tattooligans) on

“Η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ, θα τελειώσει κανονικά τον Δεκέμβριο όπως έχει προγραμματιστεί, Απλά όπως κάθε φορά που κάνω μια προσπάθεια με μια εκπομπή βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μια ιστορία ότι κόβομαι ή πάω πάτο κλπ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω, όπως π.χ. ότι ο «δρόμος» τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέαση τις Κυριακές το απόγευμα, αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη. Τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το beat buzzer. ΟΠΟΊΟ ΈΧΕΙ ΜΥΑΛΌ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙ!” έγραψε στην ανάρτησή του ο παρουσιαστής.

Πηγή: news247 

Όλη η επικαιρότητα