Ψυχαγωγία

Έξαλλος ο Μαυρίδης: Η αλήθεια για την “κομμένη” εκπομπή του

Ακούστε το άρθρο

Οι φήμες για το “κόψιμο” της εκπομπής του Γιώργου Μαυρίδη, το “Beat Buzzer” , οργίασαν. Δεν θα συνεχίσει κανονικά στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, είπαν οι περισσότεροι.

Τί πρόκειτα ιτελικά να συμβεί; Το πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι μετακομίζει στη νυχτερινή ζώνη, λίγο αργότερα από την ώρα που έκανε πρεμιέρα. Το “Beat Buzzer” θα συνεχίσει τα βράδια της Κυριακής, αλλά ένα τέταρτο πριν τα μεσάνυχτα. 

Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει συμφωνήσει για τουλάχιστον 13 επεισόδια, από τα οποία έχουν προβληθεί μόνο τα δύο. Η αλλαγή ώρας και μέρας της εκπομπής είναι εξαιρετικά θετικό, αφού θα προβάλλεται αμέσως μετά το πιο σημαντικό επεισόδιο τουNomads, αυτό με την εβδομαδιαία αποχώρηση κάθε παίκτη σε ζωντανή μετάδοση από τη Μαδαγασκάρ

Ο ίδιος σε σχόλιο του στα social media γράφει γεμάτος θυμό: «Φίλε μου η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε ποτέ, θα τελειώσει κανονικά το Δεκέμβριο, όπως έχει προγραμματιστεί. Απλά όπως κάθε φορά που κάνω μία προσπάθεια με μία εκπομπή, βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μία ιστορία. Οτι κόβομαι ή πάω πάτο κτλ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω, όπως π.χ ότι ο «Δρόμος» τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέασης τις Κυριακές το απόγευμα, αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη. Τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το Beat Buzzer. ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ».

Πηγή: thetoc.gr

Όλη η επικαιρότητα