Τεχνολογία

Έρχονται τα νέα iPhone και ιδού όσα γνωρίζουμε έως τώρα για τα χαρακτηριστικά τους

Ακούστε το άρθρο

Αν είστε από εκείνους τους φανατικούς που με το που κυκλοφορήσουν τα νέα μοντέλα iPhone τρέχετε για να κάνετε την κράτησή σας, τότε σας έχουμε καλά νέα καθώς τον Σεπτέμβρη φτάνουν οι τελευταίες εκδόσεις των κινητών που άλλοι λατρεύουν και κάποιοι λατρεύουν να μισούν.

Ακολουθούν τα στοιχεία που γνωρίζαμε για τα πολυαναμενόμενα κινητά έως σήμερα: 

Περισσότερες επιλογές για μεγαλύτερη οθόνη 

Μέχρι σήμερα, μόνο το iPhone X πρόσφερε την επιλογή της τόσο μεγάλης οθόνης, η οποία εκτείνεται απ′ άκρη σ′ άκρη του κινητού τηλεφώνου. Η Apple ωστόσο ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει 3 συσκευές με αυτό το χαρακτηριστικό που δεν θα διαφέρουν πολύ κατά τ′ άλλα στην εμφάνιση από το iPhone X. Επιπλέον, θα διατηρήσουν και το χαρακτηριστικό του Face ID, όπως και το iPhone X. 

Το Apple Pencil δεν θα σας είναι χρήσιμο στα νέα μοντέλα 

Παρόλο που το iPad Pro και το iPad υποστηρίζουν τη χρήση του Apple Pencil και κάποιους σας βολεύει πολύ, μην περιμένετε κάτι αντίστοιχο και για τις νέες συσκευές της εταιρείας. 

Θα πρέπει να περιμένετε για το νέο Apple Watch, AirPower Mat κ.ά. 

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία είναι επικεντρωμένη στην κυκλοφορία των νέων μοντέλων smartphones που έρχονται τον Σεπτέμβρη, αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι δεν ετοιμάζει παράλληλα και άλλα ενδιαφέροντα πράγματα. Όπως, ας πούμε, το νέο Apple Watch ή το πολυαναμενόμενο AirPower Mat, για ασύρματη φόρτιση. Για τα εν λόγω, όμως, θα μάθουμε περισσότερα σε ένα επόμενο event της Apple, πιθανώς τον Οκτώβριο. 

Πηγή: HuffPost 

Όλη η επικαιρότητα