Ελλάδα

Αγρίνιο: Σάλος για απόπειρες αρπαγής παιδιών έξω από σχολεία

Ακούστε το άρθρο

Ανησυχία προκλήθηκε κυρίως σε  δημοτικά  σχολεία στο Αγρίνιο για αναφορές ότι έγιναν απόπειρες αρπαγής παιδιιών. Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniosite.gr οι καταγγελίες έχουν θορυβήσει την τοπική κοινωνία. Θα πρέπει να τονιστεί ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτές  ευσταθούν ή αν πρόκειται για παρερμηνεία κάποιων κινήσεων έξω από τους χώρους των σχολείων.

Σάλος έχει προκληθεί και στο Facebook  από αναφορές που λένε   πως τις τελευταίες ημέρες έγιναν 2 απόπειρες αρπαγής παιδιών και μια μάλιστα στο 19ο δημοτικό σχολείο Aγρινίου.

«Μεγάλη προσοχή στους γονείς όταν πηγαίνουν και όταν γυρίζουν τα παιδιά τους από το σχολείο.Σε τρεις μέρες έχουν γίνει δύο απόπειρες αρπαγής ανηλίκων.Η τελευταία χθες έξω από το 19 δημοτικό σχολείο.Ενα άσπρο βανακι πλησιάζει παιδιά και ηλικιωμένους που συνοδεύουν μικρά παιδιά.Μην αφήνετε τα παιδιά μόνα τους λεπτό» αναφέρει μια μητέρα.

Πάντως το σωστότερο θα ήταν, αν κάποιος  γονέας ή κάτοικος έχει αντιληφθεί ύποπτες κινήσεις αυτοκινήτου ή προσώπων στην περιοχή του Αγρινίου ή και ευρύτερα  να ενημερώσει την αστυνομία, ώστε εκείνη με την σειρά της να ερευνήσει την υπόθεση, την στιγμή πλέον που   γίνονται αναφορές σε συγκεκριμένα σχολεία.

Όλη η επικαιρότητα