Ελλάδα

Αγρίνιο: 19χρονη τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο από ναυτική φωτοβολίδα

Ακούστε το άρθρο

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται νεαρή γυναίκα, ηλικίας 19 ετών, που τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια των επεισοδίων μεταξύ αστυνομίας και νεαρών κουκουλοφόρων, στο Αγρίνιο και συγκεκριμένα στην πλατεία Δημοκρατίας. Τα επεισόδια ξέσπασαν κατά τη διάρκεια της πορείας για την μαύρη επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα.

Δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη πως τραυματίστηκε, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr δέχτηκε κάποιο βαρύ αντικείμενο στο πρόσωπο και έχει διαπιστωθεί στο νοσοκομείο πως φέρει πολλαπλά τραύματα-κατάγματα σπλαχνικού κρανίου.

Μέρος της φωτοβολίδας που φαίνεται πως χτύπησε την 19χρονη στο πρόσωπο
Μέρος της φωτοβολίδας που φαίνεται πως χτύπησε την 19χρονη στο πρόσωπο  AGRINIOPRESS

Η 19χρονη δεν συμμετείχε στην πορεία και κάθονταν απλά σε παγκάκι στην πλατεία, όταν δέχτηκε το αντικείμενο στο πρόσωπο και έπεσε αιμόφυρτη. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ενδέχεται να τραυματίστηκε από αυτοσχέδια ναυτική φωτοβολίδα και συγκεκριμένα από την αλυσίδα του πίσω μέρους της, με αποτέλεσμα να ζαλιστεί, να πέσει και να επέλθουν χειρότερα τραύματα.

Αναμένεται ιατρός ΩΡΛ για να προχωρήσει σε εξετάσεις και να αντιμετωπιστούν τα τραύματα της. Θα χρειαστεί όμως και χειρουργική επέμβαση, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες. Δεν διατρέχει πάντως κίνδυνο η ζωή της.

Πλήθος κόσμου προσπαθεί να βοηθήσει την 19χρονη που έπεσε αιμόφυρτη το βράδυ της Τρίτης στο Αγρίνιο
Πλήθος κόσμου προσπαθεί να βοηθήσει την 19χρονη που έπεσε αιμόφυρτη το βράδυ της Τρίτης στο Αγρίνιο  AGRINIOPRESS

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης, μετά τα επεισόδια που εκδηλώθηκαν χθες το βράδυ στο κέντρο του Αγρινίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν 28 χρονος, 41χρονος, 20χρονος, 19χρονος, 17χρονος και 15χρονος, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κράνος και ξύλινα στυλιάρια.


Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους είναι για παράβαση σχετική με εκρηκτικές ύλες, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Όλη η επικαιρότητα