Ελλάδα

“Αναγκαστήκαμε να μετακομίσουμε” – Τι λέει η γυναίκα που πρέπει να πληρώνει 500 ευρώ κάθε φορά που τα παιδιά της κάνουν φασαρία

Ακούστε το άρθρο

Το ποσό των 500 ευρώ καλείται να πληρώνει η Δέσποινα Οντατζή, κάθε φορά που τα παιδιά της κάνουν φασαρία, αφού ο ένοικος της πολυκατοικίας που έκανε ασφαλιστικά μέτρα κέρδισε το δικαστήριο.Εκτός από το πρόστιμο, ο γείτονας ζητάει και αποζημίωση 60.000 ευρώ για ηθική βλάβη από την τρομερή φασαρία που του προκαλούν οι δυο ανήλικες κόρες μου κι εγώ, καταγγέλλει η Δέσποινα Οντατζή, μιλώντας στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” του Alpha.

Μάλιστα, όπως τόνισε, πολλές φορές έχει δεχθεί κλήση από την αστυνομία για τη φασαρία που κάνει, ενώ η ίδια και η οικογένειά της… λείπουν από το σπίτι.

Όλα ξεκίνησαν πριν από δύο χρόνια, όταν η Δέσποινα με το σύζυγό της, αγόρασαν το διαμέρισμα του δευτέρου ορόφου.

«Εγώ με την οικογένειά μου μένουμε στο δεύτερο όροφο της πολυκατοικίας και μια μέρα που είχαμε μια οικογενειακή γιορτή, έρχεται ο γείτονας που μένει στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας, μου χτυπάει το κουδούνι κι αρχίζει να φωνάζει ότι κάνουμε φασαρία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει καλή ηχομόνωση το σπίτι αλλά τα κοριτσάκια μου είναι πολύ ήσυχα. Ξεκίνησε πολύ ήπια το θέμα και καταλήξαμε στα δικαστήρια. Το πρόβλημά του είναι ότι δεν έχει άλλες ασχολίες κι έγινα εγώ και τα παιδιά μου ο στόχος του» λέει η Δέσποινα.

enikos.gr

Όλη η επικαιρότητα