Ελλάδα

Αναζητούν τα αίτια του θανάτου του 20χρονου μοντέλου

Ακούστε το άρθρο

Άγνωστα παραμένουν ακόμη τα αίτια του θανάτου του 20χρονου μοντέλου από την Αυστραλία που πέθανε σε θαλαμηγό κροίσου στην Κεφαλλονιά.

Οι αρχές ψάχνουν να βρουν πώς η Sinead McNamara βρέθηκε κρεμασμένη με ένα σχοινί στο πίσω μέρος του πολυτελούς σκάφους που ήταν αγκυροβολημένο στην Κεφαλλονιά.

Τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής που θα δώσουν περισσότερα στοιχεία για το θάνατο της 20χρονης λονιά.

Η μητέρα και η αδερφή της 20χρονης βρίσκονται στην Ελλάδα, εδώ και λίγα 24ωρα προκειμένου να παραλάβουν τη σορό της Sinead και να επιστρέψουν στην Αυστραλία.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο ιατροδικαστής συμβούλεψε τους συγγενείς της άτυχης κοπέλας να επισκεφθούν το νεκροτομείο λέγοντας ότι «δεν θα έπρεπε να τη δούν σε αυτή την κακή κατάσταση».

Πάντως έχει σχηματιστεί δικογραφία με τις καταθέσεις των μελών του πληρώματος που βρίσκονταν τη μοιραία νύχτα στο σκάφος, αλλά και το διάρκειας λίγων λεπτών βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σκάφους που δείχνουν τι ακριβώς συνέβη ξημερώματα Τετάρτης 29 Αυγούστου όταν και εντοπίστηκε η 20χρονη κοπέλα.

Να υπενθυμίσουμε ότι η θαλαμηγός Mayan Queen IV του Μεξικανού δισεκατομμυριούχου έφθασε στο λιμάνι του Αργοστολίου την Τρίτη το απόγευμα 28 Αυγούστου. Λίγες ώρες αργότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του σκάφους αναχώρησαν από το πλοίο με προορισμό το αεροδρόμιο της Κεφαλονιάς απ’όπου έφυγαν με ιδιωτικό αεροσκάφος. Ξημερώματα Τετάρτης και συγκεκριμένα λίγα λεπτά πριν από τις 2 βρέθηκε η 20χρονη κοπέλα από την Αυστραλία κρεμασμένη έχοντας περασμένο ένα σχοινί γύρω από το λαιμό της στο πίσω μέρος της θαλαμηγού.

Η υπόθεση του θανάτου της Sinead McNamara είναι πρώτο θέμα στα Μέσα της Αυστραλίας.

Πηγή: tanea.gr

Όλη η επικαιρότητα