Ελλάδα

Αντιφασιστική συναυλία και πορεία για τον Παύλο Φύσσα

Ακούστε το άρθρο

Την Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου ολοκληρώνονται πέντε χρόνια από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Συγγενείς και φίλοι καλούν σε εκδηλώσεις μνήμης και αγώνα το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιώντας για ακόμα μια χρονιά συναυλία με κεντρικό σύνθημα «Σιγά μη φοβηθώ».

Η μεγάλη συναυλία θα πραγματοποιηθεί στον νέο χώρο των Λιπασμάτων του Δήμου Κερατσινίου–Δραπετσώνας με τίτλο «5 ΧΡΟΝΙΑ #σιγά_μη_φοβηθώ» όπου θα συμμετάσχουν καλλιτέχνες από όλο το φάσμα της μουσικής: Δημήτρης Πουλικάκος, Μεθυσμένα Ξωτικά, Bad Moovies, είναι μόνο κάποιοι από τους μουσικούς που με την τέχνη τους παίρνουν θέση κατά του φασισμού, στην μνήμη του Παύλου Φύσσα. Τα έσοδα από την συναυλία θα διατεθούν για την κάλυψη των εξόδων της πολιτικής αγωγής στη δική της Χρυσής Αυγής.


Στις 18 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κερατσίνι η προγραμματισμένη πορεία, που γίνεται κάθε χρόνο, με σημείο συγκέντρωσης το μνημείο του Παύλου Φύσσα, η οποία θα καταλήξει στα γραφεία της ΧΑ στον Πειραιά.

Παράλληλα, οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ καλούν σε ξεχωριστή κινητοποίηση την Τρίτη 18 Σεπτέμβρη, στις 18:30 στην πλατεία Νίκης (Ζαρντέν) στο Κερατσίνι.

Όλη η επικαιρότητα