Media WEB tv

Απρόσμενη αποχώρηση από τηλεοπτικό κανάλι! [BINTEO]

Ακούστε το άρθρο

Εγκαταλείπει τον «Τροχό της Τύχης» για τη ζωγραφική! Η Τζούλια Νόβα το κορίτσι που γνωρίσαμε στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη, αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά πλέον με τη μεγάλη αγάπη της, τη ζωγραφική και όπως αναφέρεται στην εφημερίδα Espresso αρνήθηκε τη συμμετοχή της στο νέο κύκλο επεισοδίων.

«Από μικρή ασχολούμουν με τη ζωγραφική, είναι η μεγάλη μου αγάπη, αλλά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα την είχα παραμελήσει. Κάποιοι φίλοι, λοιπόν, που είδαν τα έργα μου, με προέτρεψαν να συνεχίσω και έλαβα σοβαρά υπόψη μου τα λεγόμενά τους. Μέσα στους επόμενους μήνες σκέφτομαι να κάνω μια έκθεση ζωγραφικής, αλλά ακόμη δεν έχω βρει τον χώρο. Θα ασχοληθώ με την τηλεόραση κάποια στιγμή αργότερα. Είχα κάποιες προτάσεις για καινούρια πράγματα αλλά δεν τις βρήκα ελκυστικές. Προς το παρόν θα ασχοληθώ με τα έργα μου» δήλωσε στην Espresso η Τζούλια Νόβα.

Η όμορφη παρουσιάστρια ανάρτησε μάλιστα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram ένα ευχαριστήριο μήνυμα για τους ανθρώπους του καναλιού, αλλά και τους διαδικτυακούς της φίλους.


ΠΗΓΗ: zappit

Όλη η επικαιρότητα