Γ Εθνική

Αστέρας Αμαλιάδας: Επιστροφή Παπαγεωργίου για την «σωτηρία»

Ακούστε το άρθρο

Γράφαμε στο χθεσινό ρεπορτάζ του Αστέρα, ότι η «βυσσινί» ομάδα θα σωθεί, μόνο αν  γίνει ένα «θαύμα», και επιστρέψει ο Θανάσης Παπαγεωργίου και φυσικά ο Κώστας Ντάβαρης! Και φυσικά χθες και οι δυο,   επέστρεψαν στα διοικητικά δρώμενα του Αστέρα Αμαλιάδας! Το πανίσχυρο λοιπόν διοικητικό δίδυμο του Αστέρα, αυτό που ανέβασε πέρυσι στους “βυσσινί”  στην Football League, αλλά μετά ελέω ΕΠΟ έχασε την κατηγορία στα χαρτιά, βλέποντας  ότι η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο στην συμπρωτεύουσα της Ηλείας, αποφάσισαν να πάρουν ξανά την κατάσταση στα χέρια τους.

Η απόφαση του Θανάση Παπαγεωργίου να βοηθήσει τον Αστέρα Αμαλιάδας αυτή τη στιγμή, σε μια περίοδο που όλα ήταν ρευστά και στον αέρα, φαίνεται ότι αποτελεί το «φιλί της ζωής» στον ετοιμοθάνατο σύλλογο. Βεβαίως, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Θανάσης Παπαγεωργίου επιστρέφει και μπαίνει ξανά μπροστά στον σύλλογο. Σημαίνει όμως, ότι με τη δική του βοήθεια, θα μπορέσει η ομάδα να στηθεί στα πόδια της και να ξεκινήσει. Σημαίνει ότι για άλλη μια φορά ο μεγάλος οικονομικός παράγοντας της πόλης, δείχνει την αγάπη του για τον Αστέρα και τη θέλησή του να παραμείνει «ζωντανός» ο σύλλογος της Αμαλιάδας.

Ήδη παίκτες πάνε και έρχονται στην ομάδα του Κώστα Κλάδη, υπολογίζονται πάνω από 25 με 30, μαζί με τους μικρούς και όλοι ελπίζουν πως ο Αστέρας Αμαλιάδας θα προλάβει να είναι σχετικά έτοιμος στην πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την Νίκη Τραγανού.

Όλη η επικαιρότητα