Γ Εθνική

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ: Δοκιμές και βλέπουμε…

Ακούστε το άρθρο

Μπορεί ο Αστέρας Αμαλιάδας  να δήλωσε συμμετοχή στη Γ΄  εθνική, περιμένοντας και αυτός τον καταρτισμό των  ομίλων,  όμως  αυτό δεν λέει τίποτα, από τη στιγμή που η ομάδα δεν έχει συγκροτηθεί! Με λίγα λόγια η κατάσταση στον Αστέρα Αμαλιάδας είναι δύσκολη,  και κάθε μέρα που περνάει, η κατάσταση δυσκολεύει όλο και περισσότερο.

Η πρόσληψη προπονητή δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, και κάποιοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν, δοκιμάζονται αυτό το Σαββατοκύριακο και ακολούθως θα αποφασιστεί αν θα μείνουν, ενώ και με τους ντόπιους ποδοσφαιριστές κάποιες συζητήσεις που έχουν γίνει, δεν έχουν ακόμα καταλήξει κάπου, καθώς οι περισσότεροι εκφράζουν την επιθυμία να φύγουν.Ως εκ τούτου, η κατάσταση είναι κρίσιμη και απαιτούνται άμεσα οικονομικές «ενέσεις», προκειμένου να διευθετηθούν οργανωτικά ζητήματα.

Επίσης, αναζητούνται λύσεις προκειμένου οι παίκτες να στεγαστούν και να σιτιστούν, καθώς εκτός από τους ντόπιους, γίνονται συζητήσεις να έρθουν και κάποιοι ξένοι (ήδη έχουν φθάσει και κάποιοι Γάλλοι ποδοσφαιριστές αγνώστων λοιπών στοιχείων). Όλα αυτά συνθέτουν ένα παζλ προβλημάτων, για το οποίο η νέα διοίκηση με επικεφαλής τον Γιώργο Γκάμαρη, και τον Γεν. Αρχηγό Βασίλη Χριστοδουλόπουλο, τρέχει και καταβάλλει υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να προφτάσει να στήσει την ομάδα και να αρχίσει την προετοιμασία της.

Όλη η επικαιρότητα