Ηλεία

Αστυνομικά Νέα: Συλλήψεις σε Αμαλιάδα και Άγιο Δημήτριο – Θανάτωσαν ζώα στο Πελόπιο

Ακούστε το άρθρο

Στη σύλληψη δυο ανδρών, στην περιοχή της Αμαλιάδας, προχώρησαν το απόγευμα της Τρίτης αστυνομικοί της Ήλιδας και του Πύργου, για κατοχή ναρκωτικών και για εκκρεμή καταδικαστική απόφαση.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας  Ήλιδας, συνέλαβαν στην Αμαλιάδα έναν 37χρονο άνδρα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πατρών, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης τριών ετών, για απόπειρα ληστείας.

Εξάλλου, στον Άγιο Δημήτριο, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου, συνέλαβαν έναν 53χρονο, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μια χάρτινη συσκευασία, με κάνναβη, συνολικού βάρους 2,2 γραμμαρίων.

Εξάλλου, από τους αστυνομικούς του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος άγνωστου δράστη, ο οποίος χθες στο Πελόπιο θανάτωσε τρεις σκύλους, με δηλητηριασμένη τροφή.

Όλη η επικαιρότητα