Περίεργα

Αυτή η κοπέλα έχει να φάει τρία χρόνια και ζει κανονικά

Ακούστε το άρθρο

Κι όμως είναι αλήθεια. Η εικονιζόμενη, ετών 21, από τη Νότια Καρολίνα δεν έχει φάει στερεά τροφή εδώ και τρία χρόνια. Ο λόγος; Οι αλλεργίες της. Είναι αλλεργική σχεδόν στα πάντα. Στις μυρωδιές, στα σαπούνια, στα απορρυπαντικά. Οι γιατροί, επομένως αναγκάστηκαν να της απαγορεύουν να καταναλώνει τα γεύματα έτσι όπως όλοι μας τα καταναλώνουμε καθημερινά, γιατί πάθαινε συχνά αλλεργικά σοκ που αργά ή γρήγορα θα της στερούσαν τη ζωή.

Πλέον τρώει με καθετήρα, συνδεδεμένο απευθείας με το στομάχι της.

Οι ευαισθησίες της: Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. ΗCheyanne Perryέχει το σύνδρομο Ehlers-Danlos, μια διαταραχή του συνδετικού ιστού που χαλαρώνει δέρμα και αρθρώσεις. 

Επίσης πάσχει από μαστοκυττάρωση, μια σπάνια ασθένεια που χαρακτηρίζεται από υπερβολικά μεγάλο αριθμό μαστοκυττάρων στο δέρμα ή τα εσωτερικά όργανα, καθώς και γαστροπάρεση, έναν τύπο παράλυσης στομάχου.

Όλα αυτά άρχισαν να εκδηλώνονται από 13 ετών. Πλέον, χρησιμοποιεί ειδικό σαπούνι, και ειδικά απορρυπαντικά.  Κυκλοφορεί πάντα με μάσκα. Για να αποτρέψουν, μάλιστα, τα απειλητικά για τη ζωή συμπτώματα, η οικογένειά και ο αρραβωνιαστικός της Silvino Suarez μαγειρεύουν σε μια ξεχωριστή κουζίνα έξω στο γκαράζ. Το φαγητό δίνεται στην Perry μέσω ενός καθετήρα

«Είμαι πολύ ευγνώμων που οι γονείς μου και ο αρραβωνιστικός μου ήταν πρόθυμοι να αλλάξουν τον τρόπο ζωής τους για μένα», δηλώνει η ίδια.

Προσπαθεί τα προβλήματά της να μην αποτελέσουν εμπόδια στα όνειρά της. Αναγκάστηκε να ακυρώσει την πλήρη υποτροφία για τις ψυχολογικές σπουδές της λόγω της κατάστασης της υγείας της. Συνεπώς, η Perry συμμετέχει σε διαδικτυακά μαθήματα και ελπίζει να είναι σε θέση να πραγματοποιήσει στο μέλλον το όνειρό της, να γίνει ψυχολόγος, και να βοηθήσει τα άτομα που πάσχουν από τα ίδια προβλήματα.

Έχει και κανάλι στο Υoutube για να ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους για την πορεία ρης υγείας της. Ελπίζει να βγει νικήτρια. 

Πηγή: HuffPost

Όλη η επικαιρότητα