Lifestyle

Βρισηίδα Ανδριώτου: Εντελώς γυμνή, δείχνει τις ουλές από το τροχαίο της

Ακούστε το άρθρο

Σε γυμνή φωτογράφιση στην οποία είναι εμφανή τα τραύματά της από το τροχαίο ατύχημα που είχε στις 2 Σεπτεμβρίου προχώρησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η νεαρή κοπέλα είχε τραυματιστεί όταν το αυτοκίνητο της μεταφορικής εταιρείας της οικογένειάς της ανετράπη στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Στις φωτογραφίες που ανήρτησε στο Instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην κίνησή της αυτή. «Αυτά τα σημάδια στην αρχή δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω. Χαλούσαν την εικόνα που είχα φτιάξει για τον εαυτό μου, μου θύμιζαν το συμβάν και όλο το σοκ που πέρασα. Μου λέγανε να τα κρύψω.Αποφάσισα λοιπόν να τα αγκαλιάσω, να τα δείξω. Αυτό με βοήθησε πραγματικα να δω τα πράγματα αλλιως και σκέφτηκα πως κάποιοι γεννιούνται με αυτά και άλλοι τα αποκτούν στη πορεία. Εγώ είμαι τυχερή και τα σημάδια μου θα ΦΥΓΟΥΝ με το καιρό. Σε άλλους τα σημάδια θα τα έχουν για πάντα. Σε αυτούς απευθύνομαι ΔΕΝ είναι όλα ρετούς. Η ομορφιά κρύβεται στην πραγματικότητα της ζωής, στις καθημερινές μας εμπειρίες» γράφει χαρακτηριστικά και καταλήγει: «Ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!!».

View this post on Instagram

Την φωτογράφηση αυτήν την έκανα με αφορμή το ατύχημα(τροχαίο)που είχα πρόσφατα και ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις μου. Να να μεταδώσω ένα μήνυμα σε πολύ κόσμο. Στην φωτογραφία βλέπετε τα σημάδια από το ατύχημα μου, αυτά τα σημάδια στην αρχή δεν ήθελα ούτε να τα βλέπω. Χαλούσαν την εικόνα που είχα φτιάξει για τον εαυτό μου, μου θύμιζαν το συμβάν και όλο το σοκ που πέρασα. Μου λέγανε να τα κρύψω.Αποφάσισα λοιπόν να τα αγκαλιάσω, να τα δείξω. Αυτό με βοήθησε πραγματικα να δω τα πράγματα αλλιως και σκέφτηκα πως κάποιοι γεννιούνται με αυτά και άλλοι τα αποκτούν στη πορεία. Εγώ είμαι τυχερή και τα σημάδια μου θα ΦΥΓΟΥΝ με το καιρό. Σε άλλους τα σημάδια θα τα έχουν για πάντα. Σε αυτούς απευθύνομαι ΔΕΝ είναι όλα ρετούς. Η ομορφιά κρύβεται στην πραγματικότητα της ζωής, στις καθημερινές μας εμπειρίες.Πρέπει να τις αγκαλιάζουμε. ΜΗΝ μαλώνετε για ανούσια πράγματα, μην θυμώνετε για άσχετα πράγματα. Να ζητάτε συγγνώμη σε όλους οσους πληγώσατε και να συγχωρείται όποιον σας πλήγωσε. Γιατί το αξίζετε! Αξίζετε να προχωρήσετε την ζωή σας χωρίς να κρατάτε κακίες και να έχετε ανθρώπους που αγαπάτε, ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ. Ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!! Photo: @iakovos_ioannidis

A post shared by Βρισηίδα Ανδριώτου (@vrisiida_andrio) on

ΠΗΓΗ

Όλη η επικαιρότητα