Γ Εθνική

Γ΄ Εθνική: Κοινή στάση απέναντι στα σχέδια της ΕΠΟ από Ηλεία και Αχαΐα!

Ακούστε το άρθρο

Αντίθετοι σε κάθε «μαγείρεμα» που θέλει τις ομάδες της Ηλείας και της Αχαΐας να μετέχουν σε όμιλο με τα νησιά και την Αθήνα, είναι οι εφτά εκπρόσωποι των δυο γειτονικών νομών, Ηλείας και Αχαΐας. Οι τέσσερις Ηλειακές ομάδες, Αστέρας, Πανηλειακός, Παμβουπρασιακός και Νίκη Τραγανού, αλλά και οι τρεις ομάδες της Αχαΐας, Παναιγιάλειος, Διαγόρας και Πανμοβριακός, σχεδιάζουν να ετοιμάσουν κοινή ανακοίνωση, ενώ και κατά την ημέρα της κλήρωσης, σχεδιάζουν προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο σε περίπτωση που γίνει κάτι αντίθετο με τον ΚΑΠ και την Προκήρυξη, αν δηλαδή δεν τηρηθούν αυστηρά γεωγραφικά κριτήρια στον καταρτισμό των ομίλων.

Παναιγιάλειος: Επιστολή διαμαρτυρίας στην ΕΠΟ για τον καταρτισμό!

Πάντως πέρα από την κοινή επιστολή διαμαρτυρίας που ετοιμάζουν μαζί οι επτά ομάδες , ο Παναιγιάλειος χθες έκανε το πρώτο βήμα προς τον πρόεδρο της ΕΠΟ, κ. Βαγγέλη Γραμμένο, στέλνοντας επιστολή διαμαρτυρίας ενόψει της κατάρτισης των Ομίλων της Γ’ Εθνικής.

Αναλυτικά:

“Αξιότιμε κύριε πρόεδρε, πιστεύουμε πως θα σταματήσετε τα μέλη της Επιτροπής πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας που προσπαθούν εξυπηρετώντας μικροσυμφέροντα ομάδων των Ενώσεών τους, να δημιουργήσουν αυτό το «τερατούργημα», δηλαδή τον 5ο Ομιλο της νέας αγωνιστικής περιόδου (2018-2019) με το «πάντρεμα» των ομάδων από τα Δωδεκάνησα με εκείνες από την Αχαΐα και την Ηλεία.

Σας ενημερώνουμε πως αυτό το ενδεχόμενο βρίσκει κάθετα αντίθετες όλες τις ομάδες της περιοχής μας, καθώς θα σημειωθεί σημαντικότατη αύξηση των εξόδων μας (σύμφωνα με πρόχειρους υπολογισμούς θα «αγγίξουν» τις 50.000 ευρώ), τα οποία και αδυνατούμε να καλύψουμε.

Όπως είναι φυσικό και ευκολονόητο, θα αντισταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις προκειμένου να προασπίσουμε το δίκαιο των αιτημάτων μας.

(Σημ: Με την εν λόγω επιστολή διαμαρτυρίας ταυτίζονται απόλυτα και οι διοικήσεις των ομάδων Αχαΐας και Ηλείας, ήτοι των Διαγόρα Βραχνεΐκων, Πανμοβριακού, Πανηλειακού, Αστέρα Αμαλιάδας, Νίκη Τραγανού και ΠΑΟ Βάρδας)”.

Ειλημμένη απόφαση…

Οι πληροφορίες πάντως της «Πατρίς – Σπορ»  λένε,  ότι έχει αποφασιστεί από την συγκεκριμένη επιτροπή πρωταθλήματος με ψήφους 4-1 η μετακίνηση των ομάδων της Ηλείας και της Αχαΐας σε διαφορετικό όμιλο από αυτόν που είχαν συνηθίσει να παίζουν τα τελευταία χρόνια. Με τα τωρινά δεδομένα,  θα γίνει «γάμος»  με τα Δωδεκάνησα,  Ανατολική  και Δυτική Αττική  καθώς παρά τις αντιδράσεις, η ΕΠΟ μοιάζει μάλλον αποφασισμένη να το πάει ως το τέλος το… μυστήριο και να …παντρέψει τις 4 ομάδες της Ηλείας και τις 3 ομάδες της Αχαΐας  με τις 3 της Δωδεκανήσου (Ιάλυσο, Διαγόρα, Φοίβο Κρεμαστής) κι φυσικά με τις 3 ομάδες της Ανατολικής Ατικής και με μία ακόμα ομάδα της Δυτικής Αττικής (ίσως Ασπρόπουργος).

Όλη η επικαιρότητα