Life Γυναίκα

Γιατί πρέπει φέτος να επενδύσεις σε ένα blazer

Ακούστε το άρθρο

Θα έχεις ήδη καταλάβει ότι το blazer αυτό το χειμώνα θα γίνει ένα από τα αγαπημένα κομμάτια της ντουλάπας σου. Είναι εκείνο το hero item που πάντα θα σε βγάζει από τη δύσκολη θέση, αυτό που θα κάνει λίγο πιο στιλάτο το outfit σου, σε αυτό που θα ανατρέχεις όταν απλά χρειάζεσαι κάτι απλό και κομψό ταυτόχρονα. Τα κορίτσια στο street style έχουν καταλάβει ήδη τον πολύπλευρο χαρακτήρα του και το χρησιμοποιούν ήδη με τους πιο κλασσικούς αλλά και απίθανους τρόπους.

Η πιο casual χρήση ενός blazer και συνήθως η πιο κλασσική είναι ο συνδυασμός του με ένα τζιν παντελόνι. Φυσικά, θα το έχεις φορέσει με cigarette pants για το office look σου αλλά δεν θα πεις όχι και σε έναν πιο stylish συνδυασμό, όπως το να το φορέσεις με την satin, midi φούστα σου ή πάνω από ένα φόρεμα. 

Οι επιλογές είναι πολλές, ακόμα κι αν έχεις επιλέξει ένα printed blazer. Για να μπορείς να το φοράς με τα περισσότερα ρούχα σου, δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι μονόχρωμο. Εξάλλου φέτος δεν υπάρχει μεγάλος περιορισμός σου συνδυασμούς, ακόμα κι αν μιλάς για διαφορετικά μοτίβα. Αν χρειάζεσαι λίγη έμπνευση λοιπόν, για να αρχίσεις να φοράς πιο πολύ το αγαπημένο σου blazer, τότε ρίξει μία ματιά στα street looks

in2life.gr

Όλη η επικαιρότητα