Ελλάδα

Γονείς μοντέλου: “Μας τηλεφώνησε κλαίγοντας την ημέρα που πέθανε”

Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή που η έρευνα των αρχών για τον θάνατο της 20χρονης Σίνεντ Μακναμάρα, μοντέλου από την Αυστραλία που βρέθηκε νεκρή σε πολυτελές γιοτ στην Κεφαλονιά βρίσκεται σε εξέλιξη, νέα ερωτήματα για την υπόθεση προκύπτουν από τα όσα ανέφεραν οι γονείς της άτυχης κοπέλας στον δικηγόρο τους.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα, ο θάνατος της 20χρονης οφείλεται σε αυτοκτονία ενώ, όπως δήλωσαν πηγές της ιατροδικαστικής έρευνας σε αυστραλιανά μέσα «δεν υποδεικνύεται δόλος» στο θάνατο της. Κάτι, εντείνει το μυστήριο για μία νέα κοπέλα, «ευτυχισμένη», όπως την περιγράφει η οικογένειά της μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου τους, Χαράλαμπου Τριανταφυλλόπουλου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας, η 20χρονη από την Αυστραλία που είχε συχνή επικοινωνία με την οικογένειά της, δεν φαίνεται να αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα και δήλωνε ευτυχισμένη με τις διακοπές της.

«Οι γονείς της δηλώνουν ότι η Σίνεντ δεν αντιμετώπιζε οποιοδήποτε πρόβλημα, επικοινωνούσε πολύ συχνά με την οικογένειά της και ήταν ευτυχισμένη. Σε δύο μάλιστα ημέρες θα επέστρεφε στην οικογένειά της και τους φίλους της στην Αυστραλία», αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία «η οικογένεια αξιώνει από τις ελληνικές αρχές απαντήσεις ως προς τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου της, καθώς και την πλήρη διερεύνηση των γεγονότων και περιστατικών που έλαβαν χώρα προ του θανάτου της στη θαλαμηγό Mayan Queen IV».

Στην ίδια ανακοίνωση, οι γονείς της άτυχης κοπέλας αποκαλύπτουν πως η κόρη τους τους είχε τηλεφωνήσει τη μοιραία νύχτα, κλαίγοντας, αναφέροντάς τους ένα συμβάν στη θαλαμηγό με άλλο μέλος του πληρώματος.

Σημειώνεται ότι δημοσίευμα του news.com.au, επικαλούμενο αστυνομική πηγή, έκανε λόγο για «χωρισμό» που πιθανώς είχε καταρρακώσει τη νεαρή κοπέλα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει επαληθευτεί.

Η νεαρή κοπέλα βρέθηκε κρεμασμένη με σχοινί στο πίσω μέρος της θαλαμηγού Mayan Queen IV.

Η μητέρα της, Κάιλι κι η αδερφή της, Λώρεν ταξίδευαν από την Αυστραλία στην Ελλάδα για να τη συναντήσουν, όταν ενημερώθηκαν για το θάνατό της.

Στα χέρια των ελληνικών αρχών που ερευνούν την υπόθεση, βρίσκεται βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του πολυτελούς γιοτ, όπου πιστεύεται πως καταγράφονται οι τελευταίες στιγμές του μοντέλου.

Πηγή: news247.gr 

Όλη η επικαιρότητα