Ψυχαγωγία

«Είχαμε πιει κοκτέιλ μαζί στις Σπέτσες»: Η υποψήφια που έκανε τον Πάνο Μουζουράκη να κομπλάρει

Ακούστε το άρθρο

Το ριάλιτι μουσικής του ΣΚΑΪ, «The Voice» επέστρεψε για τρίτη χρονιά στις οθόνες μας. Και από την πρεμιέρα κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κυρίως λόγω της κριτικής επιτροπής που παραμένει αμετακίνητη από τη θέση της και το ίδιο ορεξάτη.

Σάκης Ρουβάς, Έλενα Παπαρίζου, Κωστής Μαραβέγιας και Πάνος Μουζουράκης με ανεβασμένη διάθεση κάθισαν ξανά στις γυρισμένες καρέκλες, ψάχνοντας για την επόμενη «φωνή». Τα αστεία δεν έλειψαν από την πρεμιέρα, όμως, ο Μουζουράκης είναι αυτός που «έκλεψε» την παράσταση με τις αστείες ατάκες του, που σε ορισμένες περιπτώσεις, ήταν… ακατάλληλες για την ώρα.

Ωστόσο, ο κριτής του «The Voice» βρέθηκε σε δύσκολη θέση, όταν υποψήφια παίκτρια του show τού είπε ότι γνωρίζονται από τις Σπέτσες. Ο τραγουδιστής δε μπορούσε να τη θυμηθεί και ο διάλογος που ακολούθησε ήταν απλά απολαυστικός.

Σε αυτόν μπήκαν και οι υπόλοιποι τρεις κριτές, με τον Μουζουράκη να βρίσκεται σε αμήχανη θέση. Ειδικά, στο σημείο που η κοπέλα τού είπε ότι έπιναν μαζί κοκτέιλ στις Σπέτσες.

«Δεν με θυμάσαι» ρώτησε η κοπέλα και ο τραγουδιστής κόλλησε.

«Θύμισέ μου» της είπε. Κι εκείνη τον ρώτησε ξανά: «Αλήθεια, δεν με θυμάσαι;» με τον Κωστή Μαραβέγια να συμπληρώνει ότι φέτος είναι το… «Voice of Μουζουράκης». Κι από κοντά η Έλενα Παπαρίζου εξέφρασε το παράπονό της πως πολλοί υποψήφιοι λένε: «Δεν με θυμάσαι, Πάνο».

Πάντως, είναι γεγονός ότι ο τραγουδιστής και κριτής του show, όσο κι αν «έσπασε» το κεφάλι του, δεν κατάφερε να θυμηθεί την κοπέλα. Μάλιστα, όταν την συνόδευσε προς την έξοδο, τη ρωτούσε λεπτομέρειες, αναφέροντας κάποια ονόματα πιθανών, κοινών γνωστών.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=138&v=FXr4jRUp-F0

Πηγή: newsbeast 

Όλη η επικαιρότητα