Ελλάδα

Εκτέλεση 33χρονης στην Κηφισιά – Η προφητική ανάρτηση της ίδιας

Ακούστε το άρθρο

Δεν έκρυβε ότι αγαπούσε τα όπλα. Την 1η Ιουνίου του περασμένου καλοκαιριού η 33χρονη, η οποία βρέθηκε άγρια δολοφονημένη το απόγευμα της Τετάρτης (19/09/2018) στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά, είχε ανεβάσει στο instagram μια φωτογραφία με μια γυναίκα που της μοιάζει και να κάνει σκοποβολή. Έγραφε: «Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα. Μετά τα ψέμματα. Και στο τέλος οι σφαίρες. Έτσι θα πω καλό μήνα». Σύμφωνα με πληροφορίες μέσα στο πάρκινγκ όπου έγινε η εκτέλεση της 33χρονης, υπήρχαν κάμερες οι οποίες πιθανότατα να κατέγραψαν όλα όσα έγιναν.

Η 33χρονη γυναίκα απασχολούσε την Ασφάλεια Αττικής, για τα κατά καιρούς αιματηρά “συμβόλαια θανάτου” ηχηρών ονομάτων του Ελληνικού υποκόσμου.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, στην Ασφάλεια θεωρούν πως έπειτα από τα τελευταία αιματηρά ξεκαθαρίσματα στο κόσμο της νύχτας, με τις απανωτές δολοφονίες από πληρωμένα πιστόλια, το όνομα της 33χρονης Κ. Α. βρίσκονταν ψηλά στην λίστα με τις προγραφές ανθρώπων που ενεπλάκησαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, στα σκοτεινά μονοπάτια του υποκόσμου.

Άλλωστε, το θύμα φέρεται να διατηρούσε μακροχρόνια και θυελλώδη σχέση με ένα από τα πλέον “βαριά” ονόματα της νύχτας, που φέρεται από την ΕΛ.ΑΣ να έχει τον απόλυτο έλεγχο στα Βόρεια και Νότια Προάστια της Αττικής.

Επίσης, θεωρείται “δεξί χέρι” ηγετικής φυσιογνωμίας στο χώρο της νύχτας που έχει απασχολήσει πλείστες φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις και μάλιστα οργανωμένου εγκλήματος.

Μία ακόμη απόπειρα δολοφονίας

Η άγρια δολοφονημένη 33χρονη γυναίκα, κατά το παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες. Παράλληλα, το 2011 δυο άγνωστοι πιστολέρο την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι, στην οδό Βεΐκου στο Γαλάτσι και ενώ η 26χρονη τότε Κ.Α. ήταν 7 μηνών έγκυος. Παρά το βαρύ τραυματισμό της είχε καταφέρει να κρατηθεί στην ζωή και μάλιστα να γεννήσει το βρέφος που κυοφορούσε.

Το 2009, από τις Αρχές Ασφαλείας, όπως αναφέρουν πληροφορίες, είχε θεωρηθεί ύποπτη για την δολοφονία της συζύγου νεκρού “νονού” της νύχτας, η οποία είχε διαπραχθεί μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια του Πειραιά. Τότε η 33χρονη είχε εξεταστεί από τους Αστυνομικούς, πλην όμως δεν είχαν προκύψει επαρκή στοιχεία ενοχής.

Η δολοφονία στην Κηφισιά της “γυναίκας δηλητήριο”

Το πτώμα της άτυχης γυναίκας ανακάλυψε η ίδια η μητέρα της, καθώς την αναζητούσε στα τηλέφωνα από το βράδυ της Δευτέρας, χωρίς όμως να πάρει απόκριση. Για το λόγο αυτό το μεσημέρι της Τετάρτης πήγε στο σπίτι της κόρης της, στην Κηφισιά, με αποτέλεσμα να την βρει νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Οι δράστες της δολοφονίας στην Κηφισιά, εν προκειμένω του πληρωμένου “συμβολαίου θανάτου”, φαίνεται πως είχαν στήσει καρτέρι στην ατυχή γυναίκα το βράδυ της Τρίτης, στο υπόγειο πάρκινγκ πολυκατοικίας της οδού Δαγκλή στην Κηφισιά. Όταν επέστρεψε η 33χρονη, φαίνεται πως την αιφνιδίασαν οι δράστες και στην κυριολεξία την “γάζωσαν”.


Η γυναίκα βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στην θέση του οδηγού, “γαζωμένη” από τις σφαίρες των δραστών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες εκτιμούν πως έχουν να κάνουν μ’ άλλο ένα “συμβόλαιο θανάτου”, στον ακήρυχτο πόλεμο των “νονών” της νύχτας και μάλιστα είναι δυνατόν να αποτελεί απάντηση στην δολοφονία του άλλου γνωστού “νονού” της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη, ο οποίος είχε δολοφονηθεί στο Π. Φάληρο τον περασμένο Ιούνιο.

Βαρύ παρελθόν…

Το όνομα της 33χρονης, βρίσκονταν ψηλά στην λίστα της ΕΛ.ΑΣ με τους ανθρώπους που έχουν σχέση με τα κυκλώματα της νύχτας και τα πληρωμένα “συμβόλαια θανάτου”.

Εκτός από τη σύλληψη που είχε για ένοπλες ληστείες, η 33χρονη είχε απασχολήσει τις Αρχές και για πληρωμένα “συμβόλαια θανάτου” που αφορούσαν “βαριά” ονόματα της νύχτας, με αφετηρία το 2009 με την δολοφονία της Μαρίας Καυχιέρη, μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια του Πειραιά.

Το… χρονολόγιο του αίματος

Μάιος 2009. Η σύζυγος του ήδη δολοφονημένου εκείνη την εποχή “νονού” της νύχτας Γιώργου Αυτιά, πέφτει νεκρή μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια. Ένας άγνωστος μπήκε την ώρα που η γυναίκα είχε παραγγείλει γλυκά και την πυροβόλησε στο κεφάλι. Τότε είχε θεωρηθεί ύποπτη η 33χρονη για λόγους αντεκδίκησης, χωρίς όμως ποτέ να προκύψουν στοιχεία σε βάρος της. Η νεκρή ήταν κουμπάρα γνωστής ηθοποιού.

Ιούνιος 2009. Έξω από καφετερία στο Γαλάτσι δολοφονείται από δυο άτομα ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων διασκέδασης, Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Τότε το όνομα της 33χρονης επίσης είχε πέσει στο τραπέζι των ερευνών, χωρίς όμως και σε αυτή την φάση να προκύψει εμπλοκή της.

Το 2011 και έπειτα από απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της, η 33χρονη είχε φύγει από την Ελλάδα μαζί με την νεογέννητη κόρη της, προκειμένου να αποφύγει μια νέα απόπειρα δολοφονίας της.

δολοφονία στην Κηφισιά

Μάιος 2017. Έξω από σχολείο στα Γλυκά Νερά πέφτει νεκρός ο γνωστός “νονός” της νύχτας Βασίλης Γρίβας και μάλιστα μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του. Οι Αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο, πίσω από το “συμβόλαιο θανάτου” να βρίσκονταν η 33χρονη, χωρίς όμως να καταφέρουν να στοιχειοθετήσουν τις υποψίες τους.

Ιούλιος 2018. Π. Φάληρο. Πέφτει νεκρός από σφαίρες πληρωμένων πιστολέροο Μανώλης Καραγιάννης που είχε θεωρηθεί ύποπτος της δολοφονίας Στεφανάκου. Και σε αυτή την δολοφονία στα γραφεία της Ασφάλειας είχε ακουστεί το όνομα της Κ.Α χωρίς όμως οι αστυνομικοί να εντοπίσουν στοιχεία ενοχής…

Πηγή: newsit

Όλη η επικαιρότητα