Ελλάδα

Απόλυτη ανατροπή στην υπόθεση Λαγούδη: Εγκληματική ενέργεια ο θάνατός της

Ακούστε το άρθρο

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε βάρος αγνώστων άσκησε ο Εισαγγελέας Αγρινίου, για την υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη.

Η 44χρονη μητέρα από την Αιτωλοακαρνανία είχε βρεθεί στις αρχές του περασμένου Ιανουαρίου νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της με εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα ενώ δίπλα της είχε βρεθεί ένα μπιτόνι με εύφλεκτο υγρό.

Όπως αναφέρει το sinidisi.gr, στο διάστημα που ο φάκελος παρέμεινε στα χέρια του εισαγγελέα, προέκυψαν ισχυρές ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια, σε αντίθεση με τα όσα περί αυτοκτονίας υποστήριζε η τοπική αστυνομία από την αρχή.

Πλέον, η υπόθεση περνά στον Ανακριτή Αγρινίου, που θα πρέπει αξιοποιώντας το μέχρι τώρα υλικό, καλώντας ενδεχομένως από την πλευρά του ο ίδιος σε νέες καταθέσεις όσους φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

Το αποτέλεσμα των ερευνών του θα το διαβιβάσει στον Εισαγγελέα ο οποίος έχει προτείνει την άσκηση ποινικών διώξεων κατά αγνώστων.

Οι δικαστικές εξελίξεις της υπόθεσης αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον, με τον Εισαγγελέα Αγρινίου να «ανοίγει» επί της ουσίας μία υπόθεση που αρκετοί θεωρούσαν ότι ο φάκελός της έχει κλείσει.

Πηγή: Συνείδηση

Όλη η επικαιρότητα